Nieuwbouw appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen aan het nieuwe stationsplein

Verkocht Beernem Stationsplein 18 101
Prachtig nieuwbouwappartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen, gelegen in residentie Cathérina aan het volledig vernieuwde Stationsplein. Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping, te bereiken via de ruime lift. Het appartement heeft volgende indeling: ruime inkom met ingebouwde vestiairekast, afzonderlijk toilet, via de glazen deur komt u binnen in de lichtrijke leefruimte, via het schuifraam heeft u toegang tot het overdekte terras met zicht over de Kerkhofdreef (ochtend- en middagzon), volledig uitgeruste keuken met vaatwas, frigo en combi oven/microgolf, koele berging. Er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer toegang heeft tot het terras aan de achterzijde (middag- en avondzon), een badkamer met ruime inloopdouche en wastafel, berging/wasplaats. Het appartement is volledig geschilderd en onmiddellijk instapklaar/verhuurbaar. Totale bewoonbare oppervlakte (zonder terrassen): 108m2. De terrassen hebben elk een oppervlakte van 8m2.

Bij dit appartement dienen 2 ondergrondse staanplaatsen bijgekocht te worden (14.000 euro ... excl. kosten per parkeerplaats).
Verkoop onder BTW-stelsel. Indien u koopt voor eigen gebruik, dan kan u genieten van het verlaagde BTW-tarief van 6% (ipv 21%)!

Pluspunten:
° Centrale ligging (E40, station en winkels zijn vlakbij), goede bereikbaarheid, veilige en groene omgeving (vernieuwd Stationsplein)
° Kwalitatieve afwerking (Bouwheer Saelens-Vandenberge)

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, bel ons op 050/70 34 35 (Elien)
Lees meer Verberg