Uniek nieuwbouwproject met zonnige terrassen gelegen langs de waterkant

Verkocht Beernem Fortstraat 3 201
Laatste 4! Gelegen langs de Vaart Gent-Brugge vindt u dit stijlvol, energiezuinig nieuwbouwproject Residentie Marles bestaande uit 11 appartementen. Alle appartementen hebben een groot zongericht terras/tuin of een terras met zicht op de vaart (terrassen tot 29m2 en tuinen tot 182m2). De appartementen hebben een bewoonbare oppervlakte van 92 tot 1118m2. Op het gelijkvloers zijn er 4 appartementen met tuin, op het 1ste verdiep 3 appartementen met terras, op de 2de en 3de verdieping beide 2 appartementen. Het project wordt gebouwd volgens de laatste energie- en ventilatienormen (E-peil >30), alle appartementen zijn voorzien van zonnepanelen. De verwarming is standaard voorzien met aardgas, vloerverwarming met warmtepomp is mogelijk. Ruime garages en staanplaatsen voorzien van stopcontact in de ondergrondse kelder.

Nog 4 beschikbare appartementen met 2 slaapkamers, prijzen vanaf 305.000euro excl kosten.
Vaste prijzen! Aankoop aan 6% BTW mogelijk!

Bouwheer: Van Hamme Bouw, staat garant voor een zeer degelijke standaard afwerking, ... de bouwheer staat zelf op de werf.
Oplevering voorzien zomer 2024. Afwerking voorzien volgens lastenboek, met zeer duurzame en mooie materialen! Wees er snel bij!

Wenst u meer info? 050/70 34 35 - elien@vastgoedwm.be
Plannen en lastenboek te verkrijgen bij ons op kantoor.
Lees meer Verberg