Laatste gelijkvloersappartement met 2slpk en zongerichte tuin/terras

Verkocht Beernem Fortstraat 3 003
Gelegen langs de Vaart Gent-Brugge vindt u dit stijlvol, energiezuinig en kleinschalig nieuwbouwproject Residentie Marles bestaande uit 11 appartementen.
Er zijn nog 2 appartementen beschikbaar in de mooie project, een gelijkvloers met 2 slaapkamers, tuin en terras en een penthouse met 2 slaapkamers en zonnig terras.
Het appartement op het gelijkvloers heeft volgende indeling: inkom met afzonderlijk toilet, 2 slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo, een lichtrijke leefruimte met open keuken en een ruime berging. Via het schuifraam is er toegang naar het zongerichte terras met tuin. Er kan een poortje voorzien worden zodoende u via de tuin rechtstreeks naar uw appartement kan.
Beslis nu en geniet van volgende voordelen:
- afwerking volgens uw eigen smaak
- 6% (ipv 21%) BTW op de constructie bij eigen bewoning
- 5 jaar genieten van 50% vermindering van de grondlasten (E-peil < 30)
Het appartement wordt gebouwd volgens de laatste energie- en ventilatienormen en is voorzien van zonnepanelen. De verwarming ... is standaard voorzien met aardgas, vloerverwarming met warmtepomp is mogelijk. Ruime garages en staanplaatsen voorzien van stopcontact in de ondergrondse kelder.
Bouwheer: Van Hamme Bouw, staat garant voor een zeer degelijke standaard afwerking, de bouwheer staat zelf mee op de werf.

Wenst u meer info (plannen, lastenboek)? 050/70 34 35 - elien@vastgoedwm.be
Lees meer Verberg