Uniek nieuwbouwproject met zonnige terrassen gelegen langs de waterkant

Verkocht Beernem Fortstraat 3 302
Gelegen langs de Vaart Gent-Brugge vindt u dit stijlvol, energiezuinig en kleinschalig nieuwbouwproject Residentie Marles bestaande uit 11 appartementen.
Er zijn nog 2 appartementen beschikbaar in de mooie project, één gelijkvloers met 2 slaapkamers, tuin en terras en één penthouse met 2 slaapkamers en zonnig terras.
Het appartement op de 3de verdieping heeft volgende indeling: inkom met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met toegang naar het zuidwest-gericht terras, open ingerichte keuken en een ruime berging/wasplaats, 2 slaapkamers waarvan 1 kamer zicht heeft op het water en een aanpalende berging die ook ideaal kan zijn als dressing, een badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo en toilet.
Beslis nu en geniet van volgende voordelen:
- afwerking volgens uw eigen smaak
- 6% (ipv 21%) BTW op de constructie bij eigen bewoning
- 5 jaar genieten van 50% vermindering van de grondlasten (E-peil < 30)
Het appartement wordt gebouwd volgens de laatste energie- en ventilatienormen en is voorzien van zonnepanelen. De verwarming ... is standaard voorzien met aardgas, vloerverwarming met warmtepomp is mogelijk. Ruime garages en staanplaatsen voorzien van stopcontact in de ondergrondse kelder.
Bouwheer: Van Hamme Bouw, staat garant voor een zeer degelijke standaard afwerking, de bouwheer staat zelf mee op de werf.

Wenst u meer info (plannen, lastenboek)? 050/70 34 35 - elien@vastgoedwm.be
Lees meer Verberg