Ruim energiezuinig 2 slaapkamer appartement met 2 terrassen op centrale ligging

Verkocht Beernem Hubert D'ydewallestraat 108 01.01
Ruim & energiezuinig appartement met 2 slaapkamer en 2 terrassen op zeer centrale ligging te Beernem. Het appartement is bij de bouw zeer vooruitstrevend gebouwd en geniet van vloerverwarming op een warmtepomp en warmtepompboiler voor het warm water met warmterecuperatie via de ventilatie. E-peil slechts E42!
Indeling: inkom met apart gastentoilet, ruime leefruimte met veel lichtinval en open keuken. De keuken is uitgerust met keramische kookplaat, frigo, oven, vaatwas & frigo met diepvriesvak. Achter de keuken is er een grote berging/wasplaats. De leefruimte en keuken genieten dankzij de grote glaspartijen van veel natuurlijk daglicht. Via de schuiframen is er toegang tot de 2 zongerichte terrassen. Op het ene terras is het genieten van de ochtendzon, op het andere overdekte terras is het vanaf de middag heerlijk vertoeven. De leefruimte is op de zonnekant uitgerust met automatische zonnescreens. Er zijn 2 slaapkamers waarvan ook 1 uitgerust is met automatische zonnesreens. In de badkamer is er een tweede toilet, een dubbele lavabo ... en ruime inloopdouche.
Het gebouw is verzorgd, kleinschalig en uitgerust met een lift. Via de gemeenschappelijke inkom kom je bij de garagebox met automatische poort. Voor de garagepoort is er een autostaanplaats alsook in de voortuin. Deze zijn samen bij te kopen voor 45.000 euro.
Het appartement is verhuurd en dus ideaal als investering.

Wenst u een bezoek ter plaatse of meer info?
Contacteer ons dan op het nummer 050 70 34 35 of via info@vastgoedwm.be.
Lees meer Verberg