Ruim 2 slaapkamer appartement met groot terras op centrale ligging te Beernem

Verkocht Beernem Hubert D'ydewallestraat 108 102
Bent u op zoek naar een ruim & energiezuinig appartement met groot terras op zeer centrale locatie? Dan is dit wel een uniek appartement qua ruimte, terras en ligging!
Het appartement is bij de bouw zeer vooruitstrevend gebouwd en geniet van vloerverwarming op een warmtepomp en warmtepompboiler voor het warm water met warmterecuperatie via de ventilatie. E-peil slechts E39! Verzorgde en kleinschalige residentie. Het gebouw is uitgerust met een lift.

Indeling: inkom met gastentoilet, ruime leefruimte met open keuken die is uitgerust met keramische kookplaat, oven, vaatwas & frigo met diepvriesvak. De leefruimte en keuken genieten dankzij de grote glaspartijen van veel natuurlijk daglicht. Op het grote overdekte terras is het aangenaam vertoeven en kan je genieten van de zon totdat deze ondergaat. Er is er een grote berging/wasplaats die zowel via de keuken als de inkom te bereiken is. Er zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. Via de gemeenschappelijk inkom kan je naar de grote ... inpandige garage met automatische poort en met extra staanplaats voor de poort (garage met staanplaats is bij te kopen aan 50.000euro).

Het appartement is verhuurd en dus ook zeer geschikt als investering.
Zeer centrale ligging: supermarkten , bakker en station op wandelafstand, oprit E40 op 2min.

Wenst u een bezoek ter plaatse of meer info?
Contacteer ons dan op het nummer 050 70 34 35 of via info@vastgoedwm.be.
Lees meer Verberg