2 slaapkamer appartement met ondergrondse autostaanplaats en zicht op zee en esplanade

Onder voorbehoud De Panne Hendrik Consciencelaan 8 207
2 slaapkamer appartement met ondergrondse staanplaats en zicht op zee en esplanade in De Panne.
Op sublieme ligging, in Residentie Noordhinder, vindt u dit op te frissen appartement terug. Troeven van het appartement zijn onder andere zicht op zee, de dijk en de esplanade en een vlotte verbinding naar verschillende invalswegen.

Indeling: inkomhal met ruimte voor een vestiairekast, badkamer met bad en lavabo. In de badkamer is er ook aansluiting voor de wasmachine en droogkast. Verder is er een apart gastentoilet en twee slaapkamers. In beide slaapkamers zijn zeer praktische ingebouwde kasten voorzien! Vanuit beide slaapkamers is er ook toegang tot het terras, die doorloopt langs het appartement. Tot slot komen we in de open keuken en leefruimte. Bij het binnenkomen van de open leefruimte valt meteen de natuurlijke lichtinval en het adembenemende zicht op!
De keuken dient vernieuwd te worden maar is op heden uitgerust met een frigo, spoelbak, oven, dampkap en voldoende kastruimte. Naast de keuken is in de hoek een ingebouwde en ... op maat gemaakte kast verwerkt, die zodanig ontworpen is dat men vanuit de keuken in de reflectie van de kast de zee kan zien.
Tot slot zit in de prijs ook nog een ondergrondse autostaanplaats inbegrepen.

Ook interessant als investering voor verhuur of tweede verblijf!
Nog genieten van de laatste zonnestralen aan onze eigen Belgische kust?
Contacteer ons dan voor een bezoek ter plaatse en kom er helemaal tot rust.

050 70 34 35 - louise@vastgoedwm.be
Lees meer Verberg