Energiezuinig en recent appartement (2014) op de 1ste verdieping met 132 m2 bewoonbare oppervlakte en 3 slaapkamers.

Verkocht Oostende Steensedijk 436 1 1
Residentie Kallisko telt 29 appartementen en is voorzien van een ruime gemeenschappelijke inkom (video-parlofonie), gemeenschappelijke vuilbakberging, fietsberging, en tellerlokalen. Het is een heel rustige residentie om er te wonen. Een ondergrondse garagebox met automatische poort kan bij aangekocht worden voor 45.000,00 EUR

Ligging: in Mariakerke, nabij Stene, op wandelafstand van Mariakerke-bad en op 4 km van Oostende centrum. Op wandelafstand van een apotheek, bank, dokter, slagerij en bakkerij, grootwarenhuis,..

Algemeen: Het appartement is op vandaag vrij druk ingericht maar de bewoonbare oppervlakte verklaart dat het bijzonder ruim is. Dat komt omdat het 2 appartementen zijn die naast elkaar werden gekocht om er 1 royaal appartement van te maken, daardoor kunnen er mits het plaatsen van 2 tussenmuren 3 slaapkamers gemaakt worden. Op vandaag is er 1 grote slaapkamer. De eigenaar is bereid om op eigen kosten de aanpassingswerken uit te voeren.

Indeling: Inkomhal met vestiairehoek en (technische)berging. Toegang via een ... glazen deur naar de open totaal ingerichte keuken en bijzonder ruime woonkamer. De bibliotheek kan als eerste slaap(logeer)kamer gebruikt worden daar er een ook een apart toilet is. Vanuit de keuken alsook vanuit de woonkamer is het terras bereikbaar via grote schuiframen (voorzien van automatische zonnescreens). De mooie badkamer is uitgerust met toilet, dubbele lavabo en grote inloopdouche. Op het einde van de hal zijn er nog 2 andere slaapkamers (keramische parketvloer) met rolluiken.

Bijzonderheden: de ter beschikkingstelling is bespreekbaar

Bel Jolien voor meer info 050/70.34.35

Lees meer Verberg