Ruim en energiezuining appartement met 2 slaapkamers, gezellig terras in centrum Ruiselede

Verkocht Ruiselede Aalterstraat 25 101
*** De opendeurdag van 3 juni 2023 gaat NIET door, wegens reeds verkocht vóór de opendeurdag ***
Dit appartement op wandelafstand van de markt van Ruiselede is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een ruim, lichtrijk en energiezuinig appartement met alle nodige voorzieningen en comfort. Het appartement is gelegen in een rustige en stijlvolle residentie en situeert zich op +/- 6 min van de oprit naar de E40 in Aalter.

Het appartement is gebouwd in 2010 en heeft een bewoonbare oppervlakte van 118m2, waardoor er voldoende ruimte is om te leven en te ontspannen.

De inkomhal is praktisch ingericht met ingebouwde vestiairekasten. Vervolgens zijn er 2 slaapkamers, waarvan één is uitgerust met wederom een volledige inbouwkastenwand! In de slaapkamers is een laminaatvloer voorzien. Vervolgens zijn in de badkamer een douche, ligbad en dubbele lavabo geïnstalleerd. De badkamer werd afgewerkt met neutrale rustgevende mozaïeksteentjes om helemaal tot rust te komen in een ontspannend bad of deugddoende douche. De stijl van de ... badkamer werd doorgetrokken in het apart gastentoilet.

Vervolgens komen we via de glazen deur in de ruime lichtrijke leefruimte met open keuken. De ruimte is opgedeeld in een eetplaats, zithoek en leefkeuken met kookeiland. De keuken met natuurstenen werkblad werd ingericht met alle toestellen om het hedendaags comfort te garanderen: vaatwas, combioven, dampkap, ingebouwde frigo met vriesvak, spoelbak.. Alle toestellen zijn van het merk AEG.
In de leefruimte ligt overal parket en in de keuken een natuurstenen vloer, net zoals in de badkamer, gang, berging en toilet. Palend aan de keuken bevindt zich nog een praktische berging (wasplaats)

Het terras is georiënteerd op het zuidwesten, wat betekent dat je de hele dag door kunt genieten van de zon.

Je kan een ruime ondergrondse garage bij aankopen, deze is voorzien van een sectionale poort, wat je leven nét dat beetje gemakkelijker maakt. De vraagprijs is 30.000 EUR

Dit appartement is perfect voor wie op zoek is naar een appartement die zowel comfortabel als energiezuinig is. De locatie in Ruiselede biedt ook tal van mogelijkheden voor ontspanning en recreatie, waardoor dit appartement de ideale keuze is voor wie op zoek is naar een rustige en comfortabele plek om te wonen.

Het appartement is beschikbaar in overleg, ten vroegste op 1/12/2023.
Lees meer Verberg