Uniek appartement met groot zuid west gericht terras én 3 slaapkamers

Vraagprijs: € 332 000 Zwevezele Lichterveldestraat 8 1.02
Dit appartement bevindt zich in een klassevolle herenwoning en beschikt over een ruim terras waar je heerlijk van de namiddag en avondzon kunt genieten. Het appartement heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, wat het perfect maakt voor een gezin of voor mensen die graag gasten ontvangen.
Parkeren doen we achteraan het gebouw, vlakbij de private inkomdeur. Via de brede, gezandstraalde authentieke trap bereiken we het appartement. We komen binnen in een zonovergoten leefruimte, hoge raampartijen met zicht op het Kasteelpark. Het verzicht en privacy zijn opstekers. Een appartement waar wij ons thuisvoelen. Hier kan je interactief kokkerellen in de goed uitgeruste Kvick keuken, genieten van een glaasje op het groot terras. We vinden er tevens ook de wasplaats en het gastentoilet. De open trap brengt ons vanuit de leefruimte naar het slaapverdiep waar we 3 ruime slaapkamers vinden, een tweede apart toilet, en twee badkamers (douche én ligbad)

Het appartement beschikt ook over 1 parkeerplaats, zodat je altijd verzekerd bent van een veilige ... plek voor je auto. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt voor eventuele gasten.

De ligging van dit appartement is ook ideaal. Het bevindt zich in Wingene, een rustige en groene gemeente in West-Vlaanderen. Hier kan je genieten van de rust en de natuur, terwijl je toch dicht bij de stad bent. Zo kan je gemakkelijk naar Brugge, Gent of Kortrijk gaan voor een dagje shoppen of cultuur snuiven.

Deze verkoop betreft een BTW-verkoop (Mogelijks 6% BTW indien voldaan aan de voorwaarden), exclusief notariskosten, exclusief aansluitkosten.

ps: je ziet het terras nog niet op de foto's maar het komt er wel ;-)

Wenst u een bezoek? Bel ons 050703435 (Jolien)

Lees meer Verberg