Instapklaar 2 slaapkamer appartement met privé autostaanplaats en een groot terras

Verkocht Aalter Steenweg Op Deinze 212 B0
Appartement van 79 m² met 2 slaapkamers, groot terras en parkeerplaats in het centrum van Lotenhulle, nabij slager, bakker, winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen zoals op- en afrittencomplex van Aalter.

Dit appartement is gelegen op het gelijkvloers en is ingedeeld als volgt: Inkomhal met een smalle gang naar de woonkamer. De slaapkamers bevinden zich aan de oostelijke kant en zijn daardoor aangenaam lichtrijk. De badkamer is ingericht met een ligbad met douchevoorziening en een groot lavabomeubel met de nodige berging. Er is een ook een toilet. We komen binnen in een nette en grote uitgeruste keuken met veel kasten. De keuken is voorzien van ingebouwde toestellen zoals een kookplaat, dampkap, oven en dubbele spoelbak. Naastliggend vinden we een praktische was/bergplaats. De woonkamer voelt ruim aan door de grote raampartijen is logisch ingedeeld in een eetplek en gezellige zithoek. Aansluitend bij de woonkamer is er toegang naar het private en volledig omheinde terras.

+ geen aandeel in liftkosten voor de ... berekening van de gemeenschappelijke kosten
+ elektriciteit conform en energielabel B
+ groot terras
+ ideaal als investering/opbrengst eigendom
+ energiezuinig label B

Indien u graag een bezoekje wenst kan je uw afspraak vastleggen op zaterdag 2 december tussen 10 en 12 uur. Gelieve te bellen 050703435 of mailen naar jolien@vastgoedwm.be



Lees meer Verberg