Moderne benedenwoning met zuidgerichte tuin/terras

Verkocht Beernem Galgeveld 4
Dit moderne appartement in Sint-Joris is een ideale benedenwoning voor wie op zoek is naar een rustige en aangename leefomgeving. Gebouwd in 2008, beschikt het over alle moderne faciliteiten en heeft het een bewoonbare oppervlakte van 73 vierkante meter.
Het appartement heeft een gezellige tuin en een terras waar u kunt genieten van de zon en de frisse lucht. De oriëntatie van de tuin is zuid, wat betekent dat u de hele dag door kunt genieten van de zon. De leefruimte is lichtrijk en heeft een open keuken, die uitgerust is met een vaatwas, frigo, oven en kookplaat. Achter de schuifdeur bevindt zich de berging/wasplaats.
Het appartement beschikt over één slaapkamer en één badkamer. De badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche en dubbele lavabo. Er is een afzonderlijk toilet. In de ondergrondse verdieping bevindt zich de private bergruimte alsook de gemeenschappelijke fietsenstalling.
Het appartement is gelegen in een rustige straat en op wandelafstand van de superette, bakker, slager & apotheek! Ook is het station van Beernem ... vlot en veilig bereikbaar met de fiets.
Kortom biedt dit appartement alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en ontspannen levensstijl.
Voor meer info: 050/70 34 35 (Elien)
Lees meer Verberg