Energiezuinig gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer op centrale ligging te Beernem

Verkocht Beernem Hubert D'ydewallestraat 108 00.02
In deze verzorgde en kleinschalige residentie vindt u dit energiezuinig gelijkvloers appartement met 1 slaapkamer en zonnige tuin. Het appartement is bij de bouw zeer vooruitstrevend gebouwd en geniet van vloerverwarming op een warmtepomp en warmtepompboiler voor het warm water met warmterecuperatie via de ventilatie. E-peil slechts E45!
Indeling: inkom met gastentoilet, ruime leefruimte met open keuken die is uitgerust met keramische kookplaat, oven, vaatwas & frigo met diepvriesvak. De leefruimte en keuken genieten dankzij de grote glaspartijen van veel natuurlijk daglicht. Palend aan de keuken is er een grote berging/wasplaats. Er is een ruime slaapkamer met esnuite badkamer met douche en lavabo. Een grote troef is de tuin met terras waar het tot 's avonds laat genieten is van de zon. Een gedeelte van de tuin is verhard met dolomiet waardoor je nog een extra autostaanplaats hebt.
Naast het appartement bevindt zich de bovengrondse inpandige garage met automatische poort en met extra staanplaats voor de poort (bij te kopen aan ... 40.000euro).
Het appartement is verhuurd en dus ook zeer geschikt als investering.
Zeer centrale ligging: supermarkten , bakker en station op wandelafstand, oprit E40 op 2min.
Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35 (Elien)
Lees meer Verberg