Gelijkvloers 2 slaapkamer appartement met een groot terras in het centrum van Wingene

Verkocht Wingene Zandbergstraat 18 001
Gelegen op wandelafstand van verschillende grootwarenhuizen, apotheek, bakkers, slagers.. Je kan je wagen veilig op eigen terrein parkeren. Voor bezoekers is er ook meer dan voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Bijzonderheden:
Dit appartement is werkelijk instapklaar, de elektriciteit is conform gekeurd en door de warmtepomp is dit appartement uiterste energiezuinig (label B). Het appartement onderging recentelijk een renovatie van de badkamer én het gastentoilet. Er is geen lift dus er zijn ook geen hoge syndickosten. Dit maakt dit appartement voor investeerders als voor eigen gebruikers heel interessant.

Indeling: Inkomhal met nis voor vestiaire, en gastentoilet. Lichtrijke en ruime woonkamer met gezellige tvhoek en een open volledig geïnstalleerde leefkeuken. Er is ruimte genoeg om er te kunnen eten met een 4 tal personen.
Heel praktisch is de afzonderlijke berging die tevens als wasplek gebruikt wordt. Op de nachthal vinden we 2 slaapkamers en een moderne badkamer met dubbele lavabo en grote inloopdouche. De slaapkamers ... meten respectievelijk 13 en 11 m2.

Een van de grote pluspunten van dit appartement is het grote terras. Dit terras grenst aan de keuken, de perfecte plek om te genieten van de ochtendzon en een heerlijk ontbijt.
De mogelijkheid bestaat om op het terras een (fietsen)berging te maken zo staat je fiets ook altijd veilig geparkeerd.

Dit appartement is asbest veilig en voldoet aan de renovatieverplichting.

Wenst u een bezoek of meer info? Bel 050703435 (Jolien)
Lees meer Verberg