Recent gelijkvloers 2 slaapkamer appartement met ruim terras én tuin met uitweg, ondergrondse staanplaats en kelderberging

Vraagprijs: € 264 000 Zwevezele Wingenesteenweg 29 A 1
Gelegen op de Hille te Zwevezele
in een tijdloos, stijlvol en modern gebouw, genaamd Residentie "Den Hert" gebouwd in 2019.
Het appartement zelf meet 92 m2 en heeft een private gezellige tuin met zuid oost oriëntatie. Praktisch is de private uitweg.

Indeling:
Inkomhal met vestiairenis en een gastentoilet met lavabo. De woonkamer is lichtrijk met een open totaal ingerichte keuken ( 8 m x 4,85 m). Bijzonder aangenaam is het massieve eiken parket en de lichtrijke beleving door het grote ramen, 1 daarvan is een schuifraam inclusief schuifhor met directe toegang naar de tuin/terras. Op de nachthal vinden we een moderne badkamer met een grote inloopdouche en een dubbel lavabomeubel met 1 wasbak. Er is een aparte, praktische was-/bergplaats. Er zijn 2 ruime slaapkamers, deze meten 12 m2 en 10 m2, hier is de vloerbekleding een kwalitatieve laminaat. Er is een private kelderberging (-1) en een ondergrondse staanplaats (-1). Tevens beschikt het gebouw over een gemeenschappelijke fietsenberging en een - vuilnislokaal.

Pluspunten:
+ ... Het appartement is volledig geschilderd
+ De beschikking is bespreekbaar, afhankelijk wat u wenst. Vraag naar de voorwaarden op kantoor.
+ Bijzonder energiezuinig, EPB is van toepassing (in opmaak met als doel +/- E 40)

Ondergrondse autostaanplaats bij te kopen voor 15.000 EUR

Wenst U een bezoek?
Contacteer ons op 050/70 34 35 (Jolien of Louise)
Lees meer Verberg