Uniek gelegen hoeve +/- 9.500 m2

Vraagprijs: € 499 000 Wingene Munkelostraat 16
Prachtige groene omgeving, gelegen naast de Munkebossen (bos- en natuurgebied)
De ligging is ideaal, afgelegen, omringd door bos en natuur doch een vlotte verbinding naar E-40 /E-403. Deze eigendom is grondig te verbouwen/af te breken en her op te bouwen, gelegen in agrarisch gebied.

Uiterst geschikt voor combinatie wonen met vrij beroep, kantoor of dienst (bv psychologie- / kine praktijk.., toeristische logies,..tevens uiterst geschikt voor kinder- of speelboerderij, manège, dierenasiel, dierenarstenpraktijk, centrum voor dierentherapie, of instelling waar personen al dan niet tijdelijk verblijven bij wijze van therapie of onderwijs, of land- en tuinbouwbedrijf in de ruime zin, ...

Het te renoveren woonhuis bestaat gelijkvloers uit: woonkamer, achterplaats, en keuken.
Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een badkamer (toilet en ligbad) en een luik naar de bergzolder. Grenzend aan het woonhuis is de garage (45m2) met voutekelder, hooizolder (vaste trap) en een aardappelkelder.

Aanpalend vinden we het ... buitentoilet en meerdere koterijen waaronder het voormalig ovenkot.Er is een oude koeienstal (hoge stal) van +/- 200 m2, tevens ook 2 varkenstallen (lage stal) van +/- 145 m2 en +/- 370 m2. De koterijen zijn in sterk verouderde staat, mogelijks af te breken, te herleiden tot max 100 m2 en her te bestemmen naar complementaire functie dienst, kantoor, vrij beroep)

Regenwater, pompput, boorput, geen stadswater + drijfkracht + reeds gescheiden afvalwater RWA en DWA

De ligging is echt ideaal, afgelegen, omringd door bos en natuur doch een vlotte verbinding naar E-40 /E-403.

Renovatieverplichting (binnen de 5 jaar een minimum EPC-label D) is van toepassing op deze eigendom.

Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35
Lees meer Verberg