Verzorgde hoeve op 2,1 Ha met potentieel voor uitbating van een paarden(fok)/houderij.

Vraagprijs: € 1 029 000 Wingene Leendreef 11 A
Rustige en landelijke omgeving, gelegen in landschappelijk waardevol agrarisch gebied (volgens Gewestplan). Op de foto is te zien dat er een ruiter/wandelpad is aangelegd zodat er veilig naar de bossen kan gewandeld worden.

Momenteel in uitbating als varkensbedrijf (vergunning uitbating tot 2028 voor 2100 varkens) In het kader van vrijwillige stopzettingsregeling voor varkenstallen heeft de eigenaar zijn aanvraag ingediend. In die context is er een gunstig advies voor een inzet buiten de landbouw, bijvoorbeeld tuinaanleg of paardenhouderij, ... in geval van inzet buiten de landbouw dienen er 4 van de 5 stallingen gesloopt te worden en kan er 1 nieuwe loods gebouwd worden van maar liefst 1000 m3. Op kantoor meer info.

Beschrijving woonhuis:
Klassevolle (handels)woning met een grote bewoonbare oppervlakte, er zijn 3 bouwlagen (kelder, gelijkvloers wonen en een grote zolder) het is mogelijk om hier ook een kantoorfunctie van 100m2 toe te passen) Indeling: Centrale inkomhal met inbouwkasten, lichtrijke woonkamer (open haard, massief ... parket) met aansluitend te renoveren keuken met bijkeuken en veranda. Er zijn 3 grote slaapkamers die tevens voorzien van massieve parket. En een grote te renoveren badkamer en een gastentoilet. De woning is grotendeels onderkelderd, deels gebruikt als garage maar ook als stookplaats en extra berging. Er is vloerverwarming op mazout met een nieuwe energiezuinige cv ketel/brander 2023, alsook is er airco voorzien in de keuken en de woonkamer, regenwaterput van 10.000L

Er zijn 5 vergunde loodsen (varkenstallen) met nokhoogte van 3,8 m met asbesthoudende daken
met 5 silo's. Er is drijfkracht, en een tweede regenput van 10.000 L met een ontijzeraar.

Voor meer info of een bezoek bel 050703435 (Jolien)

Lees meer Verberg