Verzorgde hoevewoning met loods in een natuurrijke omgeving op 2,1 Ha

Vraagprijs: € 849 000 Wingene Leendreef 11 A
Gelegen in een schitterende omgeving, op wandel - en fietsafstand van de Bossen in de Gulkeputten, Sint Pietersveld,.. Er ligt een nieuw ruiter/wandelpad naast de eigendom die rechtstreeks naar de Predikherenstraat - Hazenweg loopt.
Gunstige verbinding met E-40 Beernem (Oostende-Brussel).

Beschrijving woonhuis:
Klassevolle (handels)woning, het is mogelijk om hier naast woonfunctie een kantoorfunctie/vrijberoep van 100 m2 toe te passen).

Centrale inkomhal, lichtrijke woonkamer (open haard, massief parket) met weids zicht op de velden, aansluitend keuken met bijkeuken en veranda. Er zijn 3 grote gelijkvloerse slaapkamers. De badkamer bevindt zich ook gelijkvloers er is een gastentoilet. De woning is grotendeels onderkelderd, deels gebruikt als garage, ook als stookplaats en extra berging. De zolder is verder in te richten, een vast trap steken is mogelijk.
Technisch: Er is vloerverwarming op mazout met een nieuwe energiezuinige cv ketel/brander 2023, alsook is er airco voorzien in de keuken en de woonkamer. Er is ... drijfkracht, 2 regenputten van 10.000 L met een ontijzeraar.

Ideaal voor zij die rustig en landelijk willen wonen,
droom je ervan om bij het woonhuis je private paardenstal te hebben, hier kan het.
of denk je eraan om hipppotherapie te geven, hier kan het.
Er kan 1 nieuwe loods gebouwd worden van maar liefst 1000 m3.
De andere aanwezige stallen zullen gesloopt worden.

Bekijk de luchtbeelden via deze link: https://www.youtube.com/shorts/1lhnG_WavME

Voor meer info of een bezoek bel 050703435 (Jolien)

Lees meer Verberg