Landelijk gelegen te renoveren gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers

Vraagprijs: € 399 000 Wingene Ruiseledesteenweg 58
Te renoveren gelijkvloerse open bebouwing op perceel van 1688m2 met vergezicht op landelijke velden op boogscheut van centrum Wingene.

Deze woning heeft een algemene renovatie nodig, niettemin beschikt ze over een logische indeling van de ruimtes en de optimale zon oriëntatie.

Indeling van de woning: binnenkomen in de woning doet men in een lichtrijke en centrale inkomhal. De inkomhal biedt toegang tot alle ruimtes. De eerste deur is die naar de leefruimte. Deze wordt meteen gekenmerkt door veel natuurlijk lichtinval. Aan de leefruimte grenst de veranda die ook doorloopt over de keuken. De keuken is basis ingericht en geeft opnieuw uit op de inkomhal. Vlak naast de keuken is de kelder gelegen. Verder zijn nog 3 slaapkamers terug te vinden, waarvan 2 met ingebouwde kasten. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en een lavabo.

Buiten zijn een gemetselde garage met handmatige poort en een aantal kotterijen terug te vinden.
De tuin loopt rondom de woning. De achtertuin is zuidgericht, waardoor het er de hele dag heerlijk ... vertoeven is in de zon met vergezicht op de velden, tevens de grootste troef van het perceel!
Alle voorzieningen zijn op wandelafstand en toch kan men profiteren en genieten van de landelijke ligging.

De woning wordt verwarmd op centrale verwarming met radiotoren op stookolie. Aansluiting op gas is niet aanwezig in de woning, maar wel in de straat dus er kan wel aangesloten worden in de toekomst. Bovendien is er ook reeds gescheiden RWA en DWA.
Voor de woning geldt een renovatieverplichting, wat wil zeggen dat er binnen de 5 jaar een minimum EPC-label D van toepassing is op deze eigendom.
De woning is vrij uiterlijk 1 jaar na akte.

Wenst u meer info?
Contacteer ons op 050 70 34 35 (Louise).
Lees meer Verberg