Energiezuinig duplex-appartement met 2 slaapkamers en ruim terras op centrale ligging in Beernem

Verkocht Beernem Sint-Jorisstraat 6 302
Energiezuinig duplex-appartement met 2 slaapkamers en ruim terras op centrale ligging in Beernem.

Op wandelafstand van het station, bushaltes, winkels, scholen, recreatiemogelijkheden, horeca... vinden we dit recente gebouw 'Residentie Laura' terug. Het gebouw werd gebouwd in 2016 en is dus gebouwd volgens de energienormen van toen, wat ervoor zorgt dat het appartement zeer energiezuinig is! Het appartement werd bovendien kwalitatief afgewerkt en volledig geschilderd.
Indeling: Inkom met gastentoilet en praktische berging met aansluiting voor wasmachine, diepvriezer... Via een glazen deur komen we in de leefruimte met open keuken. De leefruimte en keuken genieten van veel natuurlijk daglicht door de grote glazen raampartijen die uitgeven op het aanpalend terras. De keuken is uitgerust met alle hedendaags comfort: vaatwasmachine, combi-oven, frigo, kookplaat, dampkap...
Via de houten trap bereiken we de verdieping. Op deze zijn twee slaapkamers (15m2 en 12m2) gesitueerd, alsook een badkamer met lavabomeubel, ligbad én douche. ... Tot slot is er nog een ruime bergzolder.
De ondergrondse garagebox werkt met een elektrische poort en is bij te kopen voor 25.000 euro.

Het appartement is vrij bij akte.
Ook interessant als investering: het duplexappartement werd verhuurd voor 750 euro/maand (niet-geïndexeerd), wat zorgt voor een rendement van minstens 2,73%!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse:
Contacteer ons via louise@vastgoedwm.be of op het nummer 050 70 34 35.
Lees meer Verberg