3 slpk appartement op 500m van station Tielt

Verkocht Tielt Gruuthusestraat 55 5
3 slaapkamer appartement = duplex. Ideaal voor mensen met kids, iedereen heeft zijn eigen plekje.
Er zijn nog 4 andere bewoners in residentie Lucrèse, het zijn allemaal eigenaars dus rustige bewoning wordt gegarandeerd.

De woonkamer en de keuken zijn samen 1 ruimte. De keuken is heel mooi en zeer geriefelijk door groot werkblad en veel kasten, ze is volledig geïnstalleerd. (vaatwas, frigo/diepvries/vitro keramische kookplaat, dampkap: merk Bosch). Er is 1 badkamer met douche en lavabo gelijkvloers, deze ruimte doet tevens dienst als wasplaats. Het gastentoilet bevindt zich hiernaast. De woonkamer kan gevarieerd opgesteld worden doordat er in alle hoeken aansluiting voor TV en internet is. Typerend voor deze woonruimte is dat er heel veel natuurlijk licht binnenkomt. Deze ruimte is tevens voorzien van automatische rolluiken.

Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een tweede apart toilet. Deze ruimtes zijn net zoals beneden voorzien van een kwaliteitsvolle keramische vloer. Er is overal centrale verwarming. 1 ... slaapkamer geeft toegang tot het balkon.
De derde kamer is op de tweede verdieping. Magnifiek aan deze woonruimte is dat je er een echte gezellige plek van kan maken door de unieke indeling.

U kan een garagebox bij aankopen (25.000 EUR) de garagebox ligt op amper 20meter van uw appartement.
Het appartement is gelegen aan de Ring van Tielt en op 500m van het station.
Op fiets afstand van de markt van Tielt.

Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 050/70 34 35
Lees meer Verberg