Landelijk gelegen strakke villa met 4 slaapkamers, gelijkvloers bureel, grote tuin en zwembad.

Verkocht Wingene Sparreweg 11
Ligging:
Rustige ligging, te midden de velden op 9 km van de E-40 Beernem en op 2 km van de Vagevuurbossen.

Bijzonderheden:
Architect Stijn Goethals kreeg in 2014 de opdracht van de huidige eigenaar om de groene omgeving zoveel mogelijk binnen te brengen waarbij de privacy toch gewaarborgd bleef. Er werden eisen gesteld om een esthetisch aantrekkelijke woning te creëren waarbij ruimtelijkheid en helderheid topprioriteit was. Wonen en werken in stijl binnen een familiale sfeer was de minimum vereiste, daarom de aanwezigheid van 2 burelen: 1 gelijkvloers en 1 op de eerste verdieping die dankzij de ruime vide boven de keuken betrokkenheid garandeert met het gezin. Deze woning is modern, hedendaags en tijdloos en daarom werden enkel en alleen de beste materialen gekozen.

Indeling:
Inkomhal met vestiaire onder de trap en gastentoilet. Links is er een bureau of gelijkvloerse slaapkamer (22 m2) rechts komen we in de TV-kamer (salon) met aansluitend de eetplaats (10 m x 4 m).
Waar je ook kijkt zie je grote raampartijen en ... veruitgestrekte velden. De keuken ( 9 m x 4,3 m) heeft een werkblad van 8m lang, is gemaakt van composiet met corian-toplaag, bewust gekozen want zo ook naadloos.
De keuken is luxueus ingericht met ingebouwde koelcel, frigo, vaatwas, 3 ovens (stoom-, combi- en mirco-) en een dampkamp met industriële (geruisloze) afzuiging. Aansluitend is er een tweede zithoek (7,6m x 4m) die dankzij het grote schuifraam naadloos overgaat op de patio (half overdekt terras), schouwkanaal voorzien om een BBQ in te werken. Rondom rond de woning is er overal gras aangelegd en reeds verharding voorzien om een terras en oprit te leggen. Zowel het terras als het zwembad zijn gericht naar het zuiden. Daarom is er aan de kant van de TVhoek een oversteek die ervoor zorgt dat tijdens warme zomers de woning koel blijft. In die oversteek is het ook voorzien om ledstrips in te plaatsen. Het zwembad meet 8 m x 3,5 m en is uitgerust met een elektrisch rolluik met solarcellen (warm waterbehoud) naast het zwembad is er een poolhouse waar de installatie staat om de PH-waarde en choorvolume van het water te regelen. De tuin paalt aan een weide waar er momenteel kleine geitjes grazen,.. zitten. Aan de woning werd een dubbele carport aangebouwd, daardoor kunt u in alle seizoenen droog naar binnengaan, van hier uit bereiken we ook de functionele berging (opslag -, wasplaats -, en technische ruimte).
Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers en 2 badkamers. De nachthal is ruim en voorzien van nissen, ideaal om in te vullen met inbouwkasten. Er is een tweede apart toilet boven. De slaapkamers meten 14m2, 18m2, 15m2 en 15m2 en zijn allemaal voorzien van automatische verduisterende zonnescreens. De eerste badkamer is voorzien van een groot ligbad en inloopdouche en dubbele lavabo (allen afgewerkt in mortex = waterafstotende wand). De tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche en enkele lavabo. Via de nachthal is de bureau naast de vide boven de keuken bereikbaar en uitgerust met inbouwkasten en werkblad.

In deze recente woning geniet je bijkomend van de meest gebruiksvriendelijke technieken en materialen:
Warmtepomp (lucht-water) voor warm water en verwarming:
- vloerverwarming gelijkvloers en boven ( behalve in de slaapkamers en de hal)
- in de slaapkamers en de nachthal is de verwarming met convectoren die zowel warme als gekoelde lucht kunnen blazen
Beveiliging:
- camera oog (voordeur) elektrische 3punt sloten, alarm, rookmelders, ..
Gebruikscomfort:
- Domotica : vrij te programmeren automatische toepassingen voor oa. lamellen, verwarming, radio, verlichting (dimmen), ..alles aan en uit knop
Energiezuinigheid:
- dak en technische kokers voorzien voor zonnepanelen te installeren
- ramen van Schüco (aluminium)
- ventilatie systeem C +

Praktisch:
2 x Regenwaterputten van 5.000L
boorputwater

Bel ons voor meer info: 050/70.34.35
Lees meer Verberg