Zeer ruime villa met tijdloze klasse op een perceel van 2.371 m²

Verkocht Wingene Bertstraat 1 A
Landelijk gelegen in een rustige doodlopende straat op de grens met Zwevezele. Op een comfortabele fietsafstand van 1,5 km van het centrum van Wingene.

Bij binnenkomst in de ruime hal met gastentoilet, vind je direct rechts de eerste woonkamer van maar liefst 40 m² met veel ramen, daardoor heb je mooi uitzicht op de zuid west gerichte tuin. Deze ruimte is voorzien van een opvallende originele witstenen open haard, men koos hier destijds voor een warme massieve parketvloer. Een leuk familie-weetje: hier stond er nooit een TV, dus hier werden er gezelschapspelen gespeeld, werden gesprekken gevoerd, werden boeken gelezen, .. want ze hadden een twééde woonkamer waar de Tv stond. Dit kan heel gemakkelijk zijn voor grotere gezinnen, waar iedereen zijn eigen plekje kan vinden. In de tweede woonkamer werd er Tv gekeken en kon men vanuit hier naar de tuin. Er is een overdekt terras met een windwand waardoor je op gelijk welk moment van de dag al in de tuin kunt zitten. Deze tweede living meet 25 m2. Tijdloze lambrisering maakt deze ruimte ... knus en klassevol.

De keuken is aansluitend gelegen maar wel afsluitbaar door een schuifwand, en daardoor dus perfect als dé centrale ontmoetingsplaats. In de keuken kan er een groot gezin eten. Vanuit de keuken bereik je de wijnkelder, de rekken zijn "eigen makelij" maar brengen ook hier extra cachet. Naast de keuken vinden we de wasplaats met veel bergruimte en aansluitend, de dubbele garage die voorzien is van nog meer inbouwkasten. Er zijn 2 automatische poorten en een aparte nis voor papier, leeggoed, vuilbakken, poetsgerief,.. De tuin is netjes onderhouden en beplant met seizoensbloemen, planten en diverse terrassen. Er is veel parkeergelegenheid door de grote oprit. Er is nog een tuinhuis van +/- 50 m2. Achter het tuinhuis is er nog een kippenpark en een plek voor een grote moestuin, een tuin om te ravotten, etc..

1 slaapkamer bevindt zich gelijkvloers, net als de eerste badkamer die voorzien is van een douche en een verzonken ligbad. Deze twee ruimes zijn ook bereikbaar vanuit de inkomhal, daardoor kan dit ook bekeken worden als een
praktijkruimte of (t)huisbureau. De overige 3 slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, ze zijn heel groot en zoals de rest van de woning zeer goed onderhouden. De tweede badkamer is voorzien van en ligbad en een dubbele lavabo, er is een apart (nacht)toilet. Er is meer of voldoende bergruimte.

Pluspunten:
Vloerverwarming op het gelijkvloers
Nieuwe dakpannen in 2014
Drijfkracht 3N 400 V (ideaal voor het opladen van je (toekomstige) elektrische wagen)
Kwalitatieve materialen (natuursteen en massieve parket en lambrisering, graniet, inbouwkasten, ..)
Regenwaterput 10.000 L
Blanco elektriciteitskeuring tot 2049
Geen renovatieverplichting
Energiezuinig = label B
Asbestveilig

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jolien op 050/70.34.35.
Lees meer Verberg