Opbrengsteigendom met handelspand en 2 appartementen (vakantieverhuur)

Vraagprijs: € 469 000 Blankenberge Vissersstraat 11
Opbrengsteigendom met 3 vergunde entiteiten: handelspand en 2 appartementen op commerciële ligging en op wandelafstand van het strand.

In hartje Blankenberge bevindt zich deze opbrengsteigendom, in ware belle epoque-stijl.
Dit charmante gebouw biedt een handelspand op het gelijkvloers, een appartement op het eerste verdiep en tot slot nog een duplex-appartement op het tweede en derde verdiep. Beide appartementen worden als vakantiewoningen verhuurd en het handelspand wordt momenteel nog uitgebaat maar zal vrij zijn bij akte.

Indeling:
Handelspand op het gelijkvloers van 58m2 met kitchenette, berging, koer en kelder. Ideaal voor winkel, horeca of kantoor, geen lopende handelshuur.
Op het 1ste verdiep een stijlvol afgewerkt appartement (64m2) met gezellige leefruimte voorzien van een zetelbed en een balkon met zicht op de stad, een volledig uitgeruste keuken, leeshoek en terrasje, ruime slaapkamer met ensuite badkamer met douche, lavabo en toilet, berging. Dit appartement wordt verhuurd aan 120euro/dag.
Op de 2de en 3de verdieping ... een duplex-appartement (111m2) met 3 volwaardige slaapkamer. Stijlvolle leefruimte met volledig uitgerust keuken en zithoek, 2 slaapkamers en een kinderkamer, badkamer met douche, lavabo en toilet, een afzonderlijk toilet, berging.
Dit appartement wordt verhuurd aan 150euro/dag.

Verwarming met condenserende ketel per appartement.
Afzonderlijke tellers, geen syndickosten.
Uitstekend gelegen, interessante investering!

Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35 (Elien)
Lees meer Verberg