Opbrengsteigendom met handelsgelijkvloers en 2 appartementen (vergund voor vakantieverhuur)

Vraagprijs: € 469 000 Blankenberge Vissersstraat 11
Opbrengsteigendom met 3 vergunde entiteiten: handelsgelijkvloers en 2 appartementen op commerciële ligging en vlakbij het strand.

In hartje Blankenberge bevindt zich deze opbrengsteigendom, in ware belle epoque-stijl.
Dit charmante gebouw biedt een handelszaak op het gelijkvloers, een appartement op het eerste verdiep en tot slot nog een duplex-appartement op het tweede en derde verdiep. Beide appartementen worden als vakantiewoningen verhuurd en het handelspand wordt momenteel nog uitgebaat maar zal vrij zijn bij akte.

Indeling:
Handelspand op het gelijkvloers van 58m2 met kitchenette, berging, koer en kelder. Ideaal voor winkel, horeca of kantoor, geen lopende handelshuur.
Op het 1ste verdiep een stijlvol afgewerkt appartement (64m2) met gezellige leefruimte en een balkon met zicht op de winkelstraat, een volledig uitgeruste keuken, leeshoek en terrasje, ruime slaapkamer met ensuite badkamer met douche, lavabo en toilet, berging. Dit appartement wordt verhuurd aan 120euro/dag.
Op de 2de en 3de verdieping een duplex-appartement ... (111m2) met 3 volwaardige slaapkamers, stijlvolle leefruimte met volledig uitgeruste keuken en zithoek, badkamer met douche, lavabo en toilet, berging alsook een 2de toilet. Dit appartement wordt verhuurd aan 150euro/dag.

De appartementen zijn in 2010 volledig vernieuwd (oa conforme elektrische keuringen, afzonderlijke CV-ketels, nieuwe ramen,....) en zijn zowel vergund voor vaste verhuur als vakantieverhuur.
3 afzonderlijke tellers , geen syndickosten.
Uitstekend gelegen, interessante investering!

Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35 (Elien)
Lees meer Verberg