Mooi perceel bouwgrond, mogelijks te verkavelen in 2 loten, met te renoveren of af te breken woning

Verkocht Beernem Waterstraat 38
In het centrum van Beernem, gelegen in een rustige straat, vindt u dit mooi perceel bouwgrond, mogelijks te verkavelen in 2 loten, met een te renoveren of af te breken woning. Ook ideaal voor kangoeroewoning of voor wie op zoek is naar een woning met praktijk/kantoor. Door zijn diepte biedt het perceel zeer veel privacy en rust, de bomen geven een vakantiegevoel waar het zalig is voor kinderen om te ravotten of om dieren te houden.

De grond heeft een totale oppervlakte 1.340m2, achteraan het perceel staan er mooie bomen en is ideaal voor wie op zoek is naar een te renoveren woning op een groot stuk grond of naar een grond waarop er 2 woningen (aanbouwen tegen huisnummer 36) mogen gebouwd worden. De perceelsbreedte is +/-19m. Algemene bouwvoorschriften: 18m diep op het gelijkvloers en 12m op verdiep, 2 parkeergelegenheden per woning.

De eigendom is gelegen in de Waterstraat, een rustige straat in het centrum op wandelafstand van de winkels, school, station, sportpark, cultuurcentrum, ... alsook vlot bereikbaar naar de oprit E40 en ... gelegen op 20min van Brugge.

Interessant om te weten:
- indien aankoop 1ste en enige woning: 3% registratierechten (indien ingrijpende energetische renovatie dan aan 1%)
- renovatie alsook sloop & nieuwbouw: momenteel mogelijk aan 6% BTW

Renovatieverplichting (binnen de 5 jaar een minimum EPC-label D) is van toepassing op deze eigendom.

Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35 - elien@vastgoedwm.be


Lees meer Verberg