Bouwgrond (835m2) met weide (1074m2) voor open bebouwing te Sint Elooi Wingene

Vraagprijs: € 270 000 Wingene Rozendalestraat 146
Ligging: Op wandel- en fietsafstand (4 km) van Wildenburg en op (3 km) het centrum van Wingene. Bovendien een vlotte verbinding met de E-40 (Brugge, Aalter,..).

LOT 3 maakt deel uit van een vergunde verkaveling. De straatbreedte van lot 3 meet +- 21,84 m en de perceeldiepte is +/- 50 m. Er kan gelijkvloers tot 15 m diep gebouwd worden. Op de eerste verdieping kan er maximaal 12 m diep gebouwd worden.
Maximaal bouwkader bedraagt 13,70 m aan de voorgevel en 10,57 m aan de achtergevel. Twee volle bouwlagen met vrije dakvorm wordt toegelaten.

Het is toegelaten om bij bijgebouw van 40 m2 te bouwen. Op lot 4 kan er niet gebouwd worden en kan als weidegrond worden gebruikt, het is niet verplicht om de weide erbij te kopen, er kan bv ook een deel van de weide gekocht worden.

Alle nutsvoorzieningen zijn aanwezig
deze bouwgrond is bouwrijp
(riolering (gescheiden), stadswater, elektriciteit, telefonie)

Pluspunt:
Complete vrijheid met wie je wilt bouwen. Je hangt met andere woorden niet vast aan een bouwpromotor. Het is ook ... mogelijk om een nieuwbouwwoning op maat te laten bouwen door Wingman.

Én er geldt geen bouwverplichting, dat wilt zeggen dat er ook geen haast bij is om te bouwen, daardoor is dit perceel ook uiterst geschikt om te bekijken als belegging.

Kan dit u interesseren?
Bel ons gerust 050703435 (Jolien)
Lees meer Verberg