Handelshuis bestaande uit kantoor, appartement met 5-slpk en grote tuin met mogelijkheid tot bouwen garage

Verkocht Beernem Bloemendalestraat 118
In centrum Beernem, nabij het gemeentehuis, vindt u deze burgerwoning met authentieke trapgevel, de eigendom heeft 2 huisnummers (118 en 120). Op het gelijkvloers was het voormalig bankkantoor BNP Parisbas Fortis gevestigd en op de 1ste en 2de verdieping bevindt zich een ruim appartement met 5 slaapkamers. Achteraan is er een grote tuin met mogelijkheid tot het bouwen van een garage.
Deze eigendom biedt dan ook veel potentieel en werd in 2005 voor het laatst verbouwd.
De gelijkvloers bestaat uit een grote ontvangstruimte met 5 afzonderlijke burelen, allemaal uitgerust met airco. Achteraan bevindt zich het sanitair gedeelte alsook een kitchenette met eetruimte.
Het appartement is bereikbaar via een afzonderlijke ingang (linkse deur voorgevel). Via een trap komt u op het 1ste verdiep waar zich een ruime living met afzonderlijke keuken bevindt. Palend aan de living ligt een dakterras met passerelle naar de tuin. Eveneens op het 1ste verdiep bevindt zich een ruime slaapkamer en toilet. Op het 2de verdiep bevinden zich 5 slaapkamers, ... een badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo en afzonderlijk toilet. Er is dan ook nog een zolder.
De grote tuin paalt aan het openbare domein (parking O.C. De Kleine Beer) en is toegankelijk voor een wagen, waardoor dit mogelijkheid biedt tot het bouwen van een garage mits aanvragen van vergunning.
Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35 (Elien)

Lees meer Verberg