Instapklare herenwoning met 4 slaapkamers, zonnige stadstuin te St. Andries

Verkocht Brugge Gistelse Steenweg 139
Ligging: op 500m van de Expresweg en op wandelafstand van een heleboel centrumfuncties: o.a bank, apotheek, viswinkel, frituur, kinderopvang, scholen..) Er is een bushalte vlakbij. Parking is er altijd voor de deur of om het hoekje van de straat.

Met meer dan 170m2 bewoonbare oppervlakte is dit huis uiterst geschikt voor grote gezinnen of mensen die graag ruimte, licht en lucht willen hebben.

Indeling:
We gaan enkele treden omhoog, door de stalen voordeur. We bereiken we de inkomhal, typerend zijn de hoge plafonds, de authentieke vloertegels, .. Via een dubbele houten deur met grote glaspartijen bereiken we de voorplaats. Een gezellige ruimte in de erker met aansluitend de knusse zithoek, de houten vloer maakt het hier af. De keuken is apart van de eetplaats er is ruimte om er gemakkelijk met een 6 tal mensen in te eten. De keuken zelf is volledig ingericht met vaatwas, aardgasfornuis, frigo, micro en oven. Deze ruimtes grenzen aan de tuin. Via de achterdeur is het terras met buitenberging en zon georiënteerde tuin vlot ... bereikbaar. Achter de keuken vinden we de badkamer die voorzien is van een lavabo, ligbad en het eerste toilet. Er is een droge kelder die dienst doet als wasplaats, wijnkelder en bergruimte. Met de statige houten trap bereiken we de eerste verdieping waar we 3 grote slaapkamers vinden. En is ook een apart toilet. De tweede verdieping is ook bereikbaar met een vaste trap, hier vinden we slaapkamer 4 met naastliggend een hele grote geïsoleerde zolder.

Pluspunten:
+ zonnepanelen 6 stuks (goed voor verbruik van +/- 2000 watt)
+ goedgekeurde elektriciteit
+ gunstige EPC score (label C)
+ centrale verwarming op aardgas (hoogrendement brander dateert van 2014)
+ gescheiden riolering (RWA/DWA)
+ regenwater 4000l

Deze woning op top-ligging is vrij bij notariële akte!

Voor meer info of bezoek: bel 050703435 (Jolien)
Lees meer Verberg