Ruime woning centrum Wingene met 3 slpk (4mogelijk)

Verkocht Wingene Nieuwstraat 1 A
In het centrum gelegen, zowat alles ligt binnen wandelafstand; als het nu gaat over de bakker, de slager, de apotheek, het sportpark, ... Daarnaast ligt de oprit van de autostrade (E40) op nog geen 7 km van jouw voordeur.

Indeling:
Inkomhal met gastentoilet en trappenhal. Rechts komen we in de vierkantige woonkamer voorzien van gezellige open haard met een groot schuifraam en toegang naar de fraai aangelegde beschutte binnentuin. De gesloten keuken sluit aan op de woonkamer en is matig geïnstalleerd. Er is vooral erg veel bergruimte en plaats om met een groot gezin aan tafel te kunnen zitten.

Via de achterdeur bereiken we tuin alsook de garage. De garage is ruim (28m2) en is voorzien van een automatische kantelpoort, naast het gemak van ruim te kunnen parkeren doet ze ook tevens dienst als technische ruimte. Via de binnentuin komen we in het bijgebouw, deze meet gelijkvloers 36m2 en telt nog een eerste verdieping die even groot is. Ideaal voor stockage of speelzolder of “man cave”… In 2014 werd er een nieuw dak gelegd met ... geïsoleerde pannelen.

Via de inkomhal komen we op de eerste verdieping, waar we 3 slaapkamers en een badkamer terugvinden. 2 slaapkamers van 13m2 de derde is iets kleiner en meet 8m2. Via deze kamer bereiken we de bergzolder met een schuiftrap (35m2). Via de overloop is er toegang naar een grote ruimte van 28m2 waar er een 4de slpk kan gemaakt worden.

Contacteer ons gerust op 050/70 34 35
Lees meer Verberg