Herenwoning met 4 slaapkamers op 1.043 m2 met bijgebouw zicht op de velden

Verkocht Wingene Balgerhoekstraat 82
Gezinswoning met 4 slaapkamers op 1.043 m2 met praktijkmogelijkheden of ideaal voor kleine zelfstandige, bijgebouw van 64m2 (met vaste trap/ verdieping van nog een 45m2)

Deze voormalige kloosterwoning is landelijk gelegen in de parochie St. Jan (Wingene) naast de vrije basisschool, opvang,.. Op 10 min van E-40. Algemene staat: Verzorgd doch te verfrissen. Er zijn al heel wat werken gebeurd in deze woning!

Pluspunten:
- elektriciteit conform
- drijfkracht 4fase
- overal dubbel glas PVC 1996 - rolluiken in de slaapkamers
- dak geïsoleerd 2000 (totaal nieuw dak in 1995)
- geuten radiatoren nieuwe hoog rendement brander merk Viessmann 2012

Bijzonderheden: ideaal voor iemand die een woonst met praktijkmogelijkheden zoekt. Tevens ook zeer geschikt voor grote gezinnen daar er 288m2 bewoonbare oppervlakte is. Of voor iemand die graag aan auto's sleutelt, een logopediste (vlak bij het school!), fotografie,...extra bijgebouw van 64m2 mét verdieping +/-45m2.

Indeling:
Inkomhal met toilet, meteen rechts de wasplaats en de ... kelder. Links is er een voorplaats, ideaal voor iemand die een praktijkruimte zoekt, de hal is ruim genoeg om een wachtplaats te maken. De voorplaats wordt nu gebruikt als eethoek. De woonkamer is gericht naar de tuin en voorzien van een schouwkanaal. (open haard mogelijk). Met een schuifraam bereiken we de tuin en het overdekt terras. Optimaal lichtinval door goede oriëntatie van het huis/tuin (zuid). De keuken (voorzien van Miele toestellen en inductiekookplaat, nieuwe frigo) kijkt ook uit op de tuin.

De 1ste verdieping telt 4 ruime slaapkamers en en een badkamer. De slaapkamers zijn ongeveer even groot (12m2). De badkamer is uitgerust met een ligbad, een toilet en lavabo. Met een vaste trap bereiken we de geïsoleerde zolder die net geen 100 m2 meet, die kan dienen als berging of speelzolder (centrale verwarming)

De tuin is groot en biedt een rustgevend uitzicht op de velden.

Voor de woning is er een bijgebouw van 64m2 gelijkvloers met vaste trap toegang naar een eerste verdieping die nog extra werk of stockage ruimte biedt.(45m2) of ideaal voor iemand die graag aan auto's sleutelt.. (koud en warm water voorzien), Drijfkracht

Extra vragen of een bezoek gewenst? Contacteer ons op 050/70 34 35

Lees meer Verberg