Authentieke herenwoning met 3 slaapkamers op 1200m2 met fiets uitweg en een bijgebouw (120m2)

Verkocht Wingene Oude Bruggestraat 16
Dit huis, genaamd " SLOCK-MULIER " is een huis met rijke geschiedenis, het werd gebouwd in 1875.
Gevelarchitectuur in een eclectische stijl met een interieur vol imitatie van Grieks Romeinse stijlen, summum van vakmanschap van eind 19de eeuw.bv. marmerimitatie door schildertechnieken, prachtige houten trap (olm en Mahonie, gesculpteerde slangenkop), rozetten in stucwerk, enz..

Algemeen:
Het huis is verzorgd en bewoonbaar (elektriciteit is totaal vernieuwd = domotica) toch dient het huis grondig gerenoveerd te worden. Een huis zoals dit, daar vind je er geen twee van, het is uniek, elke kamer ademt een verhaal uit. Benieuwd? Ik neem je mee.
Grootse inkomhal met links een bureelruimte en rechts een technische ruimte (berging). Doorgang naar het salon via een dubbele deur in Noorse den. Alle houtwerk in het salon is vervaardigd in Slavonische massieve eik en is van hoge kwaliteit. Het zit vol symboliek (verwijzend naar de nijverheid van de vorige eigenares). Aansluitend is de eetplaats en de keuken met bijkeuken en toegang naar de ... (wijn)kelder. De keuken is heel basis ingericht maar is goed onderhouden. De eerste verdieping telt 3 grote slaapkamers en een badkamer rond een ruime overloop en vaste trap naar de zolder. De slaapkamers meten elke 20m2, 15m2, 17m2. De zolder zou dienst kunnen doen als 4de slaapkamer (53m2). Via 1 slaapkamer kan je op het balkon met smeedijzeren tralies. Via één van de 3 slaapkamers bereik je het grondig te renoveren bijgebouw. Het bijgebouw telt 2 verdiepingen, elk 60m2.
Vanuit het bijgebouw is er toegang naar de tuin en het terras. Dit bijgebouw is echt ideaal voor iemand die droomt van een eigen fotostudio, of atelier, ..
Naast de woning is er een fiets-voetuitweg naar de innemende tuin. De tuin is groot en zon georiënteerd. Grote volwassen bomen zorgen voor schaduw en gezellige plekken waar men altijd privacy geniet.

Pluspunten:
elektriciteit is goedgekeurd, in 2013 volledig vernieuwd op luxueus wooncomfort met domotica.
grote regenwaterput (gewelven)

Bel voor een bezoek 050/70.34.35


Lees meer Verberg