Charmevol handelsherenhuis met 5 slaapkamers op centrale commerciële ligging

Vraagprijs: € 749 000 Wingene Beernemstraat 12
Gelegen op een invalsweg, maar achter je voordeur sluit de drukte zich af.
Binnenkomen doen we via een imposante inkomhal met een dubbel openslaande massieve deur die toegang geeft tot de woonkamer. Wat onmiddellijk opvalt is verbluffende afwerking (visgraad massief parket, fijne lambrisering,..) en mijmerend uitzicht op de diepe tuin met het zwembad en de achterliggende hoge bomen. De zithoek is ingericht met een sierhaard, een hoekje om een boek te verslinden of een hoekje om een serie te bingewatchen of een hoekje voor een apéro moment aan de bar, het kan allemaal,.. de centrale leefkeuken met zicht op de tuin is afzonderlijk van de woonkamer. Achterliggend vinden we de ruime wasplaats met strijkhoek met achterdeur naar de tuin en het terras.
Op de eerste verdieping, zijn er 5 ruime slaapkamers kamers, waarvan de ouderkamer voorzien is van een inloopdressing. 1 jeugdkamer heeft een lavabo-unit een andere heeft een verborgen extra ruimte met game-studio (die kan tellen als 5de slaapkamer). Er is een nieuwe badkamer met prachtige ... afwerking en ingericht met een inloopdouche, breed ligbad en dubbele lavabo met extra werk- en bergruimte.
Op de tweede verdieping is een grote ruimte die zijn invulling wel vindt. Schilderatelier, muziekkamer, zolder…. mogelijkheden genoeg. De schuine dakhellingen zijn ingericht met 2 veluxvensters.

Het commerciële gedeelte is perfect als consultant maar ook voor een therapeut, een groepspraktijk, een hoorcentrum, ..er is een archiefruimte en een gastentoilet.

Er is parking voor een 2 tal wagens vooraan de woning, er is ook nog een inpandige garage en tuinhuis te vinden.

Het huis is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar meer ruimte én het comfort van werken en wonen op 1 locatie nodig hebben.
of uiterst geschikt voor nieuw samengestelde gezinnen door de grootte heeft elk gezinslid zijn privacy

Pluspunten:
+ Goedgekeurde elektriciteit
+ Zonnepanelen
+ Gunstige energiescore (label B)
+ en meteen instapklaar!

Wenst u meer te weten of deze eigendom
Bel ons gerust op 050703435 (Jolien)
Lees meer Verberg