Grote villa met 5 slaapkamers met bijgebouw (kangoeroewoning) en handelsruimte 5 m x 10 m (kapsalon)

Vraagprijs: € 595 000 Zwevezele Vlasbloemstraat 7
Ligging: Gelegen in de wijk Hille in een rustige omgeving, gelegen net buiten het centrum. E-40 op 10 min en E-403 op 15min.

Handelsruimte (ingericht als kapsalon) 5 m x 10 m
Perfecte keuze voor iemand die wonen en werken wilt combineren.
Er is parking voor 4 wagens, een individuele toegang voor de handelsruimte met een individueel gastentoilet.

Bijgebouw: bewoonbare oppervlakte 85 m2
Wordt momenteel gebruikt als kangoeroe woning, maar is ook ideaal als hobbyruimte of " man cave "

Indeling:
Statige inkomhal met links toegang naar de woonkamer ( 45m2 ) ingericht met een nieuwe houtkachel. De keuken ( 20m2 ) is gericht naar de tuin met aansluitend een wasplaats ( 8 m2 ). Via de wasplaats is er een doorgang naar een ruimte ( 15m2 ) waar er een douchevoorziening is met aansluitend het kapsalon ( 44 m2 ). Het kapsalon heeft een eigen inkomhal. Er is een apart gastentoilet. De inkomhal is tevens ook de toegang naar de kelder ( 13m2 ) en het bureel ( 10m2). Op de 1ste verdieping zijn er 5 slaapkamers, ze meten elk 14 m2, 16 ... m2, 19 m2, 22 m2 en 22 m2, alle slaapkamers en de overloop zijn voorzien van parket. De badkamer is centraal en ingericht met ligbad en dubbele lavabo. Er is een apart toilet. Vanuit een slaapkamer bereiken we de bergzolder ( 125m2 ). De hal is ingericht met veel inbouwkasten.

De aangelegde tuin is gericht naar het zuiden en is opgedeeld in hoekjes, de private tuin met terras is de grootste en is ingericht met een grasperk, het tweede terras is gecreëerd voor het bijgebouw en een derde stuk tuin is zichtbaar voor diegenen die in het kapsalon zijn. Naast de woning is er een dubbele carport waar er 2 tot 3 wagens achter elkaar kunnen oprijden. Voor de woning is er ook parking voor 4 wagens.

Het bijgebouw : inkomhal, rechts een ingerichte keuken met aanpalende berging en achterdeur. De woonkamer is voorzien van een houtkachel en via schuiframen kan je naar het terras. In de hal in de eerste slaapkamer bereikbaar met aansluitend een badkamer voorzien van een ligbad, douche en lavabo. Via de trap is de tweede slaapkamer bereikbaar. We vinden hier ook een stockagezolder. Overal voorzien van centrale verwarming en dubbel glas.

Pluspunten:
- Nieuwe condenserende gaswandketel woonhuis

Voor het woonhuis alsóók van het bijgebouw:
- alle spouwen zijn geïsoleerd
- het dak is vakkundig geïsoleerd
- regenwaterputten van 10.000 L
- aparte tellers nutsvoorzieningen

Wenst U meer info ? Bel ons vrijblijvend op 050 70 34 35
Lees meer Verberg