Zeer ruime multifunctionele woning met praktijkruimte alsook geschikt als kangoeroewoonst

Verkocht Beernem Waterstraat 12
Deze zeer ruime multifunctionele woning is gelegen in een aangename woonstraat in centrum Beernem. Op het gelijkvloers bevindt zich momenteel een ruime studio met keuken die is uitgerust met een vaatwas en oven, toilet, douchekamer en slaapkamer. Deze ruimte (76m2) is ook uiterst als handels/praktijkruimte. Aanpalend een ruime garage (35m2) met sectionaalpoort.
De inkom van de woning bevindt zich op het gelijkvloers met toilet en opbergkasten.
Op het 1ste verdiep vindt u een zeer lichtrijke leefruimte met houtcasette, een open bureel, 2 slaapkamers, een badkamer met douche en een wasplaats. Centraal in de woning bevindt zich een ruime en lichtrijke keuken die semi professioneel is uitgerust met een stoomoven, oven, microgolf, inductiekookplaat, vaatwas en teppanyaki alsook een open haardvuur om te grillen. Het terras staat in verbinding met de tuin, keuken en de achterliggende 2 slaapkamers waaronder, 1 van 35m2, met eigen badkamer, wat perfect is voor inwonende kinderen.
Overigens hebben we nog een garage die in verbinding staat ... met het gelijkvloers, een mancave/hobbyruimte met wijnkelder en kitchenette alsook veel bergingen en een carport. Mooi aangelegde tuin met terras en verschillende gezellige hoekjes alsook een moestuin.
De woning is uitgerust met 26 zonnepanelen alsook een zonneboiler voor het warm water.
Verwarming op aardgas met een recente Vaillantketel.
Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35. (Elien)
Lees meer Verberg