Te midden de velden, hoevewoning op 5000 m2 met bijgebouw van +/- 61m2

Verkocht Ruiselede Mortelwalstraat 10
*** IN OPTIE *** Te midden de velden stellen we een zuid-gerichte hoevewoning te koop op 5.000 m2. Deze eigendom is ideaal voor iemand die idyllisch en zeer rustig wilt wonen en graag een vlugge verbinding heeft met de E40. De gemeente Ruiselede situeert zich tussen Tielt en Aalter. De Mortelwalstraat 10 ligt op amper 4,4km van de oprit in Aalter. De grote vijver trekt iedereen zijn aandacht en typeert het woonkader.

Wij beloven panoramisch zicht vanuit elke hoek in het huis en de grote tuin. De eigendom is volledig afgesloten en uitweg via 2 poorten (Grensstraat/Mortelwalstraat). Er is een dubbele carport. En een dubbele garage (echter momenteel niet met de auto toegankelijk) (60m2)

De hoevewoning telt 3 gelijkvloerse slaapkamers en 2 gelijkvloerse badkamers. Een apart toilet. Woonkamer van 8 x 5m aansluitend op de open keuken. Op de eerste verdieping is er nog een slaapkamer in het dak. De mezzanine versterkt het unieke woonplaatje, daar je hierdoor de authentieke houten constructiebalken ziet. De woonkamer beschikt ook over ... een houtcassette.

De woning is instapklaar, er zijn al heel wat zaken gerenoveerd door de jaren heen; overal dubbel glas, centrale verwarming (gastank),.. echter zal er nog extra opfrissing/renovatie nodig zijn. o.a elektriciteit.

Voor meer info bel Jolien: 0472/35.27.23 of mail op jolien@vastgoedwanneyn.be
Lees meer Verberg