Hoeve met bijgebouwen en weides op +/ - 1,9 Ha te Wingene

Verkocht Wingene Rokerstraat 11
RICHTPRIJS (*)

Landelijk gelegen langs een veldweg tussen Wingene en Tielt, rondom rond zie je de velden

Via de private weg passeren we een smeden poort en parkeren we ons onder de oude bomen (notelaar, perelaar). Op de hofstede staat een knusse charmevolle woning, die dateert van de jaren 1900. De woning zelf is zeker bewoonbaar maar er is geen grote luxe, ze telt in totaal 3 slaapkamers, 1 daarvan is gelijkvloers. De meeste vernieuwingen zijn de voorbije 20 jaar gebeurd. In 2010 werd er een veranda aangebouwd. En in 2015 is er ook een volledig nieuwe schaapstal gebouwd. De woning wordt onder andere met een houtkachel verwarmd, er is een bos aangelegd om in uw eigen hakhout te kunnen voorzien.

Het eerste bijgebouw wordt als atelier, garage, fietshok, stal.. gebruikt en meet +/- 180m2. Er zijn verschillende bergzolders en een extra toilet. Er is ook drijfkracht aanwezig, netzoals in de veldschuur. De nieuwe schaapstal is 21m breed en een 5 tal meter diep, (er zijn 3 boxen met voederhok, er is voorziening om een 6 tal ooien te ... laten lammeren). Aansluitend is er een vrije uitloop voor de kippen. De veldschuur is ideaal voor hout-en stro opslag (dak in 2014 vernieuwd) er is ook een verdieping van +/ 50m2 aansluitend er is een pergola en een extra hok (tuinhuis) met houten poort. Ook zijn er 2 serres, 1 in glas en 1 in plastiek, er zijn fruitkooien en een grote moestuin, achterliggend ligt het bos voor eigen hakhout. In de weides rondom rond is er een schuilhok en voorziening voor boorputwater op de hofstede is er ook een regenwaterput van 15.000l.

Het huis is voorzien van een aparte technische ruimte/wasplaats. Inkomhal, gelijkvloerse badkamer, woonkamer, slaapkamer, keuken, veranda, voutekelder, en vouteberging, 3 slaapkamers, er moet door de 2 de slaapkamer gegaan worden om de derde slaapkamer te bereiken.

Deze eigendom is ideaal voor natuur- en dierliefhebbers en/of voor een zelfstandige die bergruimte zoekt. De ligging is echt ideaal, afgelegen, omringd door natuur doch een vlotte verbinding naar E-40
!! Deze eigendom is reeds gekend als zonevreemde eigendom. Dus er dient geen functiewijziging te gebeuren !!

(*) Een richtprijs geeft, zoals het woord al zegt, de juiste richting aan. De koper beslist los daarvan zelf wat hij biedt afhankelijk van zijn indruk van de woning.
Dit in tegenstelling tot een vraagprijs, waarbij je enkel tot een verkoop komt wanneer de vraagprijs is geboden. Daarbij zit je als het ware vast aan een plafond, wat bij een richtprijs niet zo is.

Voor meer info of bezoek: 050/703435 (Jolien)
Lees meer Verberg