Stijlvol afgewerkte en instapklare nieuwbouw loft op fietsafstand van het centrum Tielt. Mogelijkheid tot aankoop van garagebox.

Verkocht Tielt Gruuthusestraat 55 2
Stijlvol afgewerkte en instap klare loft van 113 m2. Mogelijkheid om garagebox bij aan te kopen. Gelegen op het gelijkvloers. Het concept "loft" werd bewust gekozen om zo veel mogelijk nuttige leefruimte te creëren. Er zijn bv geen gangen waardoor u optimaal woongenot heeft. De loft werd nooit bewoond. De bouwheer koos heel zorgvuldig duurzame materialen. In de slaapkamers zijn er bv ingemaakte kleer(spiegel)kasten.

Indeling: gemeenschappelijke inkomhal. U komt rechtstreeks binnen in de woonkamer. Er komt veel daglicht binnen door de grote raampartijen. De keuken is volledig geïnstalleerd en open. O.a. diepvries en vaatwas, toestellen Bosch. De badkamer is heel ruim (o.a inloopdouche en ligbad). Tussen de 2 slaapkamers is er een ingerichte dressing.

U kunt een garagebox bij aankopen. De garagebox ligt op amper 15meter van uw appartement. U bent vlot weg, want het appartement is gelegen op 1minuut van de Ring van Tielt en het station. Op fiets afstand van de markt. Grootwarenhuis op wandelafstand.

Pluspunten:
- U koopt ... nieuwbouw maar U betaalt geen BTW enkel registratierechten.
- veel stopcontacten en veel led-spots
- Automatisch rolluiken
- Gelijkvloers wonen = toegankelijk voor rolstoelgebruikers
- Het appartement is volledig opgedaan. U heeft werkelijk geen kosten meer, U kunt direct verhuizen.
- individuele tellers (G,W,E (Dag/nacht)
- geen hoge gemeenschappelijke maandelijkse kosten (geen lift)

Voor meer info bel Jolien: 0472/35.27.23 (7/7 telefonisch bereikbaar)
Lees meer Verberg