Nieuwbouwwoning met 4 ruime slaapkamers, garage op +/- 350 m2 (woonklaar najaar 2020)

Vraagprijs: € 310 000 Wingene Beernemstraat 75 A
Ligging: centrumligging, winkels, school, ontspanning,.. op wandelafstand.

Algemeen: Nieuw te bouwen zeer energiezuinige koppelwoonst, (E-peil 50) met de vrije keuze in afwerking en inrichting.
De algemene aannemer is "Bouwwerken Van Dorpe", 2 broers bouwen met gekende en betrouwbare onderleveranciers. De ruwbouwwerken zijn reeds gestart en de oplevering wordt in het najaar 2020 voorzien.

Beernemstraat 73 Wingene: Nieuwbouwwoning met 4 ruime slaapkamers en inpandige garage op een terrein van +/- 350 m2.

Bijzonderheden:
Deze koppelbouw werd danig ontworpen zodat het lijkt alsof het 1 woning is. Er werd veel aandacht besteed aan de esthetiek; Bv. Ramen Schüco PVC zwart gekleurd, tijdloze lichtgrijze gevelsteen, zwarte stormpannen, dakkapellen uitbekleed in afromosia hout, zinken goten.. Uiterst energiezuinig (isolatie in het dak, in de vloeren beneden en boven, muren..) Er is vloerverwarming (aardgas, condenserende gaswandketel).

Indeling:
Op eigen terrein is er 1 parking plaats vóór de garage. De inkomhal is voorzien ... van een gastentoilet (Geberit) en onder de trap is er ruimte voor een vestiaire. De woonkamer meet 31m2, het is mogelijk om een open haard te voorzien. Via een groot schuifraam kan je naar de tuin. De keuken is gericht naar de straatkant en volledig geïnstalleerd (o.a inductiekookplaat, vaatwas,..enz.) Samenspraak of er o.a. gasaansluiting nodig is. Er is ook een inpandige garage uitgerust met een automatische sectionale poort. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers; (2 x 14m2), 15m2 en 16m2. Er is een apart toilet, en een badkamer; ingericht met een ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. Via een valluik bereiken we de bergzolder die bereikbaar is via een ingeplooide trap.

Pluspunten:
- regenwaterput 10.000L (pomp is in de put geïnstalleerd)
- keuze in vloeren gelijkvloers, keuken, badkamer.. de indeling van de woning kan worden aangepast mits het technisch uitvoerbaar is en de metselwerken nog niet gestart zijn.
- persoonlijke klantenbegeleiding tot na verkoop

De vermelde prijs is exclusief 21% btw en de notaris- en aansluitingskosten.
Niet-inbegrepen: tuinaanleg, oprit, schilderwerken, vloerbekleding op verdieping.

Bel ons voor meer info 050/70.34.35
Lees meer Verberg