Nieuwbouwwoning met 3 ruime slaapkamers, optioneel garage/bijgebouw (+/- 28m2) op 461m2 (woonklaar najaar 2020)

Vraagprijs: € 330 000 Wingene Beernemstraat 75
Ligging: centrumligging, winkels, school, ontspanning,.. op wandelafstand.

Nieuwbouwwoning met 3 ruime slaapkamers, optioneel garage/bijgebouw (+/- 28m2) mits meerprijs op een terrein van 461m2 (woonklaar najaar 2020)

Indeling:
De inkomhal is voorzien van een gastentoilet (Geberit) en onder de trap is er ruimte voor een vestiaire. De woonkamer meet 32m2, er is een groot boograam op de zijkant waardoor het bijzonder lichtrijk zal zijn, het is mogelijk om een open haard te voorzien. Via een groot schuifraam kan je naar de tuin. De keuken is gericht naar de tuin en volledig geïnstalleerd met o.a inductiekookplaat, vaatwas, ..enz. Samenspraak of er o.a. gasaansluiting nodig is. Aansluitend op de keuken is er een wasplaats. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers; 14m2, 12m2 en 11m2. Er is een apart toilet, en een badkamer; ingericht met een ligbad, inloopdouche en dubbele lavabo. Via een valluik bereiken we de bergzolder die bereikbaar is via een ingeplooide trap.

Algemeen: Nieuw te bouwen zeer energiezuinige ... koppelwoonst, (E-peil 50) met de vrije keuze in afwerking en inrichting.
De algemene aannemer is "Bouwwerken Van Dorpe", 2 broers werken samen met gekende en betrouwbare onderleveranciers. De ruwbouwwerken zijn reeds gestart en de oplevering wordt in het najaar 2020 voorzien.

Bijzonderheden:
Deze koppelbouw werd danig ontworpen zodat het lijkt alsof het 1 woning is. Er werd veel aandacht besteed aan de esthetiek; Bv. Ramen Schüco PVC zwart gekleurd, tijdloze lichtgrijze gevelsteen, zwarte stormpannen, dakkapellen uitbekleed in afromosia hout, zinken goten.. Uiterst energiezuinig (isolatie in het dak, in de vloeren beneden en boven, muren..) Er is vloerverwarming (aardgas, condenserende gaswandketel).

Pluspunten:
- regenwaterput 10.000L (pomp is in de put geïnstalleerd)
- keuze in vloeren gelijkvloers, keuken, badkamer.. de indeling van de woning kan worden aangepast mits het technisch uitvoerbaar is en de metselwerken nog niet gestart zijn.
- persoonlijke klantenbegeleiding tot na verkoop

De vermelde prijs is exclusief 21% btw en de notariskosten.
Niet-inbegrepen: aansluitingskosten, tuinaanleg, oprit, schilderwerken, vloerbekleding op verdieping.

Bel ons voor meer info 050/70.34.35
Lees meer Verberg