Instapklare zeer energiezuinige woning met 4 slaapkamers met een zuidgerichte tuin in een doodlopende straat in het centrum van Wingene

Verkocht Wingene Brouwerijstraat 24
Gelegen in een verzorgde jonge verkaveling, in een doodlopende straat, met fiets-wandelweggetje naar het Gemeente - en Kerk plein van Wingene.
De tuin grenst aan een groenstrook van de Gemeente waardoor er geen inkijk is van achterburen, alle privacy is dus gegarandeerd.

Indeling: Inkomhal met apart (hang)toilet en ruimte voor vestiaire in het bureel die ingericht is met inbouwkasten en hoektafel (9m2). De ruime woonkamer (34m2) met tijdloze gashaard sluit naadloos aan op de grote geïnstalleerde keuken (24 m2), naast de keuken is er een geriefelijke wasplaats die tevens dienst doet als ruime berging (11m2). De vele raampartijen maken het een bijzonder aangename lichtrijke woonst, te meer doordat je van elke hoek van je woning je tuin kunt zien, via het schuifraam en aparte achterdeur kom je op het terras. De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht met een praktische tuinberging en carport, er is een aparte hoek voor de fietsen. Voor de carport kunnen er 2 extra wagens geparkeerd worden. Op de eerste verdieping zijn er 3 grote ... slaapkamers ( 16 m2, 17m2, 18m2) en een badkamer ingericht met ligbad, dubbele lavabo, inloopdouche en toilet. Via een extra hal die tevens dienst doet als berging bereiken we een tweede trap richting het tweede verdiep waar de 4de slaapkamer zicht bevindt. (16m2). Er is nog extra berging voorzien in de zolder.

Bijzonderheden:
Als je op zoek bent naar een woning waar er werkelijk geen werk meer aan is dan is dit mogelijks iets voor jullie!

Pluspunten:
+ gelijkvloers massieve eiken deuren
+ uiterst energiezuinig ( EPC 83 kWh/m2 = A label)
+ halfopen met een zon-gerichte tuin
+ goedgekeurd elektriciteitsattest
+ zonnepanelen
+ Airco op de eerste verdieping (warmte pomp)
+ regenwaterput 10.000L
+ overal zijn de muren met vlies behangen en geschilderd

Wenst U meer info bel ons op 050/70.34.35
Lees meer Verberg