Nieuwbouwwoning met 4 ruime slaapkamers én garage op +- 350m2 (water en wind dicht = casco)

Verkocht Wingene Beernemstraat 75
Ligging: centrumligging, winkels, school, ontspanning,.. op wandelafstand.

Nieuwbouwwoning met 4 ruime slaapkamers en garage
Water en winddicht betekent: Het wordt verkocht zoals het nu is. Er gebeurt géén verdere afwerking naar keuken, badkamer, vloeren, trap, elektriciteit, sanitair, ..

Indeling:
De inkomhal met ruimte voor een gastentoilet. De woonkamer meet 32,5 m2, er is een schouwkanaal waardoor het mogelijk is om een open haard (of gasgaard) te voorzien. Via een groot schuifraam kan je naar de tuin. De ruimte waar de keuken zou komen is gericht naar de straat, aansluitend is er een ruime garage en wasplaats, (wie bijvoorbeeld een ruimere living wil zou kunnen de muur tussen de woonkamer en de wasplaats weer laten wegnemen). Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers ze meten 16m2, 14m2 en 15m2 en 14m2. Er is een nachthal met een ruimte voorzien voor een badkamer en ruimte voor een afzonderlijk toilet. Er is een mangat om eventueel via een uitschuifbare trap de bergzolder te bereiken. De zolder is groot, je kan er ... zelfs in rechtstaan, de perfecte bergzolder.

Deze koppelbouw werd danig ontworpen zodat het lijkt alsof het 1 woning is. Er werd veel aandacht besteed aan kwaliteiten uiterst energiezuinig!

Pluspunten:
- regenwaterput 10.000L

De vermelde prijs is exclusief 21% btw en de notariskosten. (totale koopprijs komt +/- 254.000 EUR)

Bel ons voor meer info 050/70.34.35
Lees meer Verberg