Nieuwbouwwoning met 3 ruime slaapkamers, optioneel garage/bijgebouw op +- 450 m2 (water en winddicht)

Vraagprijs: € 227 200 Wingene Beernemstraat 75 A
Ligging: centrumligging, winkels, school, ontspanning,.. op wandelafstand.

Nieuwbouwwoning met 3 ruime slaapkamers, optioneel garage/bijgebouw (+/- 28m2) mits meerprijs op een terrein van +/-450 m2 Water en winddicht betekent: Het wordt verkocht zoals het nu is. Er gebeurt géén verdere afwerking naar keuken, badkamer, vloeren, trap, elektriciteit, sanitair, ..

Indeling:
Inkomhal met ruimte ruimte voorzien voor een gastentoilet, de woonkamer is bijzonder lichtrijk door het grote boograam in de woonkamer. Er is een schouwkanaal voorzien zodat er kan een open haard geplaatst worden. De ruimte voor de keuken is helemaal achteraan de woning met zicht op de tuin. Via een schuifraam en een achterdeur kan u gemakkelijk naar de tuin. Naast de keuken is er een praktische berging die tevens zal dienst doen als wasplaats. Op de eerste verdieping is er een nachthal met een ruimte voorzien voor een apart toilet en ruimte voor een badkamer. Er zijn 3 slaapkamers en elk meten ze : 11m2, 12m2 en 14m2. Er is een mangat voorzien om eventueel een ... valluik te steken om de bergzolder te bereiken. De zolder is ruim en je kan er zelfs in rechtstaan.

Algemeen: Nieuw te bouwen zeer energiezuinige koppelwoonst, (E-peil 50).

Bijzonderheden:
Deze koppelbouw werd danig ontworpen zodat het lijkt alsof het 1 woning is.

Pluspunten:
- regenwaterput 10.000L

De vermelde prijs is exclusief 21% btw en de notariskosten. Als je wilt rekening houden met de totale koopprijs dan moet je een budget voorzien van +/- 283.000 EUR.

Bel ons voor meer info 050/70.34.35
Lees meer Verberg