Afgewerkte nieuwbouwwoning met 3 ruime slaapkamers, optioneel garage/bijgebouw op +- 450 m2

Vraagprijs: € 313 000 Wingene Beernemstraat 75 A
Ligging: centrumligging, winkels, school, ontspanning,.. op wandelafstand.

Afgewerkte nieuwbouwwoning met 3 ruime slaapkamers, optioneel garage/bijgebouw (+/- 28m2) mits meerprijs op een terrein van +/-450 m2

Pluspunten:
+ zowel gelijkvloers als op de eerste verdieping is er vloerverwarming
+ zeer energiezuinig (E 50)
+ regenwaterput van 10.000L met een pomp in de put
+ duurzame materiaalkeuzes : bv de keuken die voorzien is volgens het lastenboek heeft een handelswaarde van 11.315 EUR inclusief 21% btw volgens uitvoering en ontwerp van Roberdo Keukens uit Zwevezele.

Indeling:
Inkomhal met gastentoilet, en beukentrap naar de eerste verdieping. De woonkamer is bijzonder lichtrijk door het grote boograam in de woonkamer. Er is een schouwkanaal voorzien zodat er kan een open haard geplaatst worden. De keuken is helemaal achteraan met zicht op de tuin. Via een schuifraam en een achterdeur kan u gemakkelijk naar de tuin. Naast de keuken is er een praktische ruime berging die tevens zal dienst doen als wasplaats. Op de ... eerste verdieping is er een nachthal met een apart toilet en een ingerichte badkamer. Er zijn 3 slaapkamers en elk meten ze : 11m2, 12m2 en 14m2. Er is een valluik met schuiftrap om de grote bergzolder te bereiken. De zolder is heel ruim en je kan er zelfs in rechtstaan of eventueel een extra kamer in maken.

Bijzonderheden:
Deze koppelbouw werd danig ontworpen zodat het lijkt alsof het 1 woning is.

De vermelde prijs is exclusief 21% btw en de notariskosten. Als je wilt rekening houden met de totale koopprijs dan moet je een budget voorzien van +/- 387.000 EUR. De interieur beelden zijn louter illustratief. Niet-inbegrepen: tuinaanleg, oprit, schilderwerken, vloerbekleding op verdieping.

Timing: deze woning kan klaar zijn +/- 6 maanden te rekenen vanaf het ondertekenen van de verkoopoveereenkomst.

Bel ons voor meer info 050/70.34.35
Lees meer Verberg