Zeer ruime energiezuinige open bebouwing met 4 tot 5/6 slaapkamers op 730 m2 in doodlopende straat, centrum Wingene

Verkocht Wingene Kolonel Dobbelaerestraat 1
Ligging: gelegen op de hoek in een doodlopende rustige straat, op wandelafstand het centrum Wingene (Gemeenteplein, de bib, sportpark, zwembad, apotheek, enz..) op 10 minuten van E-40.

Indeling:
Inkomhal met gastentoilet en ingebouwde vestiairekast, hier vinden we een natuursteen vloer. Ruime en lichtrijke woonkamer (65m2) met aansluitend een aparte volledig uitgeruste keuken (20m2) voorzien van een kookeiland, de keramische parkettegel zorgt voor een huiselijk warm gevoel, en met de dimbare spots in de woonkamer kan het je hier heel gezellig maken. Aansluitend is er een bijkeuken, voorzien van een tweede dampkap die tevens dienst doet als wasplaats en achterdeur. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer. De slaapkamers meten 11m2, 13m2, 7m2 en 18m2. In de grootste slaapkamer is er een dressing ingebouwd. De badkamer is groot en ingericht met een inloopdouche, dubbele lavabo, en een groot ligbad. De tweede verdieping bereiken we via een vast trap, daar vinden we een grote ruimte die deels ... dienst doet als bering en speelkamer maar ook als ruime leuke tienerkamer.

Buiten:
Vooraan de woning zijn er een 5 tal parkeerplaatsen (een camionette kan op de oprit). Naast de woning is er een gemetste garage die voorzien is van een automatische poort en een toilet, deze garage doet ook dienst als tuinhuis. De tuin is volledig omheind en er is een groot zongericht terras van +/- 90m2 er is ook een overdekt terras met coax/utp aansluiting (voor smarttv) leuk als de Belgen spelen of.. Dit overdekt terras is +/- 25m2 groot en gemaakt met massieve eik.De oriëntatie van het huis en de tuin is optimaal, je geniet zowel van de ochtend, als middag - en avondzon, daardoor hebben ze ook zonnepanelen gelegd die voordelig zijn voor uw verbruik. De avondzon is tot het laatste van de dag aanwezig in de tuin.

Voordelen:
+ Zeer energiezuinige woning met een EPC-score 110 kWh/m2 jaar) = label B
+ kwalitatieve materialen gebruikt
+ bijzonder lichtrijke woning door het groot aantal raampartijen
+ regenwaterput 10.000L (wc's, wasmachine en buitenkraan op aangesloten)
+ 18 zonnepanelen twv +/- 5000 kilowatt
+ veel berging zowel binnen als buiten
+ jonge en zeer verzorgde en onderhouden woning
+ Ventilatie type D+
+ centraal stofzuigsysteem
+ gescheiden riolering (afvoer en proper water is gescheiden)

Interesse om deze woning te bezoeken?
Neem contact op met ons op 050/70.34.35 (Jolien)
Lees meer Verberg