Ruime penthouse met 2 slaapkamers en garagebox nabij markt Lichtervelde

Vraagprijs: € 329 000 Lichtervelde Marktstraat 40 9
Ruime penthouse met 2 slaapkamers en garagebox nabij markt Lichtervelde! De ideale combinatie van comfort, ruimte en lichtrijk.

Op centrale ligging met scholen, winkels, bakker, restaurants, bank, ontspanning... alle voorzieningen dichtbij, vlotte verbinding naar de autostrade en nabij gelegen steden en gemeenten.
Gelegen op de derde en bovenste verdieping van Residentie Margareta.

Indeling: Ruime inkomhal met vestiairenis, vervolgens is er via de grote glazen deur toegang tot de leefruimte. De leefruimte met aanpalend de eetplaats en bureauruimte wordt gekenmerkt door de vele raampartijen en natuurlijke lichtinval. Vanuit de eetplaats is ook toegang tot het eerste terras, zuiderlijk gelegen. Palend aan de eetplaats en bureauruimte is de keuken gelegen. De ruime keuken werd voorzien van alle hedendaags comfort en de nodige toestellen: vaatwas, kookplaat, dampkap, spoelbak, combi-toestel... In de gang, die bovendien werd uitgerust met ingebouwde kasten, bevindt zich als eerste een apart gastentoilet. Vervolgens is de eerste ... slaapkamer gelegen. Ook hier is toegang tot een tweede, eveneens zuiderlijk gericht terras. Vervolgens is er een praktische aparte berging, tweede slaapkamer en badkamer. De badkamer werd voorzien van zowel een ligbad en een douche, alsook dubbele lavabo en aansluiting voor de wasmachine en droogkast. Beide slaapkamers meten ongeveer 20m2 en bieden voldoende kastruimte.
Kwalitatieve afwerking: airco's waarmee men zowel kan koelen als kan verwarmen, parket...

Tot slot is er een mogelijkheid om de garagebox bij te kopen voor 20.000 euro. De garagebox is toegankelijk via de doorrit. Op deze binnenplaats vinden we naast de garagebox ook nog de gemeenschappelijke fietsenberging terug.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit aantrekkelijk penthouse in het hart van Lichtervelde. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en om een bezichtiging te plannen.
Contacteer ons via louise@vastgoedwm.be of 050 70 34 35.
Lees meer Verberg