Gloednieuwe penthouse met panoramisch uitzicht met zuidwest gericht terras 20 m2

Vraagprijs: € 485 000 Zwevezele
Ligging: Gelegen in Wingene. Een landelijk, groene én levendige gemeente. De penthouse ligt niet in het centrum maar aan de rand, doch op fietsafstand van winkels, op 10 min van de E - 40 en 15 min van de E-403.

Bijzonderheden:
Niet te evenaren, fantastisch panoramisch uitzicht!
U kan onmiddellijk verhuizen, vrij bij akte.

Indeling:
Het appartement bevindt zich op de 3de verdieping en is toegankelijk met de lift. De gemeenschappelijke hal wordt enkel door dit appartement gebruikt, dus er zijn geen directe buren en U kan wonen in alle discretie. De voordeur brengt ons in de inkomhal met toegang naar de lichtrijke woonkamer via een smeedijzeren glazen deur. De design gashaard is een stijlvolle blikvanger die tevens dienst doet als bergplaats en gezellige zitplaats om tot rust te komen. De woonkamer is gericht naar het terras en geniet een panoramisch uitzicht. De keuken is luxueus en discreet, tijdloos ingericht en fungeert als een ongedwongen ontmoetingsplek. Het kookeiland is voorzien van een aardgasbekken en vervaardigd in ... blauwe hardsteen. Alle toestellen zijn ingebouwd. Naast de "manhoge" frigo zit er een extra berging verscholen die ingericht is met legplanken. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken heb je zicht en toegang op het terras. Het terras, gemaakt uit natuursteen (1m op 1m formaat) vormt een L rond de woonkamer en de keuken en meet op het smalste 1,35 m diep. Eens terug in de nachthal bereiken we het gastentoilet en de 1 ste slaapkamer ( 10 m2). De 2de slaapkamer ( 19 m2 ) is royaal ruim en ingericht met luxueuze inbouwkasten. Naast deze slaapkamer vinden we de badkamer die ingericht is met een dubbele lavabo met design kranen, een grote inloopdouche en 2 de toilet. In de badkamer werden de wasmachine en droogkast nuttig weggewerkt achter een ingebouwde kast.

De garagebox bevindt zich ondergronds en is rechtstreeks toegankelijk vanuit het gebouw via de lift. Het garagecomplex is voorzien van een gemeenschappelijk geautomatiseerde poort. De garagebox meet 20 m2 en is voorzien van elektriciteit en een automatische sectionale poort. Er is een individuele kelderberging voorzien van stopcontact en een lichtpunt. Er is tevens ook een staanplaats inbegrepen in de vraagprijs.

Pluspunten:
Aan de keuken en de woonkamer is er aan de buitenkant automatische zonnewering geïnstalleerd
Overal PVC ramen met horren
Kwalitatieve materialen en afwerking (volledig geschilderd)
Overal gelakte binnendeuren (krasvrij)

Bijzonderheden:
Dit recent appartement wordt verkocht onder registratierechten stelsel.
Je koopt niet alleen een prachtig geheel, maar ook veel tijd! Tijd die je anders spendeert aan werfvergaderingen, keuzes maken, bijsturingen, ...hier kom je binnen en kan je meteen verhuizen!

Wenst u meer info of een bezoek bel ons op 050/70.34.35
Lees meer Verberg