Luxueuze penthouse met panoramisch uitzicht met zuid-zuidwest gericht terras van maar liefst 20 m2

Verkocht Zwevezele Wingenesteenweg 29 A 301
Ligging: Gelegen in Wingene, op de Hille, met een vlotte verbinding met E - 40 en de E-403.

Bijzonderheden:
Fantastisch panoramisch uitzicht
U kan onmiddellijk verhuizen, het appartement is volledig geschilderd, van kop tot teen afgewerkt met duurzame materialen, vrij bij akte.

Indeling:
Het appartement bevindt zich op de 3de verdieping en er is een lift. Er is maar 1 appartement op de 3de verdieping, dus er zijn geen directe buren en U kan wonen in alle discretie. Ruime inkomhal met toegang naar de lichtrijke woonkamer via een smeedijzeren glazen deur. De design gashaard is een stijlvolle blikvanger. De woonkamer is gericht naar het terras met een adembenemend panoramisch uitzicht. De keuken is luxueus tijdloos ingericht en is discreet gepositioneerd. Het kookeiland is voorzien van een aardgasbekken met een werkblad in blauwe hardsteen. Alle toestellen zijn ingebouwd. De toegang naar de berging is eveneens discreet maar heel praktisch. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken heb je zicht en toegang op het terras. ... Het terras vormt een L rond de woonkamer en de keuken en meet op het smalste 1,35 m diep. Eens terug in de nachthal bereiken we het gastentoilet en de 1 ste slaapkamer, deze is ontworpen om een eenpersoonskamer in te richten. De 2de slaapkamer ( 19 m2 ) is royaal ruim en ingericht met luxueuze inbouwkasten. Naast deze slaapkamer vinden we de badkamer die ingericht is met een dubbele lavabo met design kranen, een grote inloopdouche en 2 de toilet. In de badkamer werden de wasmachine en droogkast nuttig weggewerkt achter een ingebouwde kast.

De garagebox bevindt zich ondergronds en is rechtstreeks toegankelijk vanuit het gebouw via de lift. Het garagecomplex is voorzien van een gemeenschappelijk geautomatiseerde poort. De garagebox ( 20m2 ) is te koop voor 30.000 EUR en is voorzien van een sectionale poort, recht tegenover is er een autostaanplaats, te koop voor 10.000 EUR. Er is tevens een individuele kelderberging voorzien van stopcontact en een lichtpunt (2 m2) deze is inbegrepen in de prijs.

Pluspunten:
Aan de keuken en de woonkamer is er aan de buitenkant automatische zonnewering geïnstalleerd
Overal PVC ramen met horren
Kwalitatieve materialen en afwerking (volledig geschilderd)
Overal gelakte binnendeuren (krasvrij)
Bijzonder engeriezuinig (E-peil 50)

Bijzonderheden:
Dit recent appartement wordt verkocht onder registratierechten stelsel.
Je koopt niet alleen een prachtig geheel, maar ook veel tijd! Tijd die je anders spendeert aan werfvergaderingen, keuzes maken, bijsturingen, ...hier kom je binnen en kan je meteen verhuizen!

Wenst u meer info of een bezoek bel ons op 050/70.34.35
Lees meer Verberg