Erkende serviceflat te koop in centrum Tielt (70m2)

Vraagprijs: € 279 000 Tielt Kroonstraat 1 1001
Deze flat is er voor senioren die zelfstandig willen blijven wonen, of voor senioren die gebruik willen maken van zorgformules en voor senioren die willen wonen in een rolstoeltoegankelijke flat.

In deze groep van assisentiewoningen Curaremos werd vzw Curando aangesteld als beheersinstantie.
Zie voor meer info op de link: https://www.curando.be/diensten/assistentiewoningen/curaremos

Deze serviceflat is gelegen op de eerste verdieping en is toegankelijk met een trap of de lift en meet 70m2. Er is een living, uitgeruste keuken (vaatwas, combi oven, keramische kookplaat, dampkamp, frigo), 2 volwaardige slaapkamers en badkamer (inloopdouche, toilet en ingebouwde lavabo). Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. Er zijn overal brandwerende verduisterende gordijnen, rookmelders. Alle ruimtes zijn in het wit geschilderd en er hangt overal trendy verlichting. Je kunt er onmiddellijk in.

Alle ruimtes zijn uitgerust met een noodoproepsysteem, wanneer je in nood verkeert komt er snel professionele verpleegkundige ondersteuning. Je ... dient niets extra te betalen als je geen gebruik maakt van de diensten.

Op de 4de verdieping is er een gemeenschappelijke ruimte waar U gezellig samen kan kaarten, koken, ...

Ook is er een mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse beveiligde autostaanplaats, deze is toegankelijk met een automatische poort. Vraagprijs = 27.500 euro Excl kosten. Er is tevens een private kelderberging voorzien in de prijs.

Heeft U verdere interesse? Of wenst U meer info? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 050/70 34 35
Lees meer Verberg