Erkende serviceflat te koop in centrum Tielt

Vraagprijs: € 230 000 Tielt Kroonstraat 1 1001
Deze flat is er voor senioren (65+ers) die zelfstandig willen blijven wonen, of voor senioren die gebruik willen maken van zorgformules en voor senioren die willen wonen in een rolstoeltoegankelijke flat.

Ligging: Op minder dan een kilometer afstand vind je zowel de markt als het station van Tielt en alle stedelijke voorzieningen zijn makkelijk te voet of met de fiets te bereiken.

Deze serviceflat is gelegen op de eerste verdieping en is toegankelijk met een trap of de lift en meet 77 m2. Er is een living, uitgeruste keuken (vaatwas, combi oven, keramische kookplaat, dampkamp, frigo), 2 volwaardige slaapkamers en badkamer (inloopdouche, toilet en ingebouwde lavabo). Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. Er zijn overal brandwerende verduisterende gordijnen, rookmelders. Alle ruimtes zijn in het wit geschilderd en er hangt overal trendy verlichting. Je kunt er onmiddellijk in.

Alle ruimtes zijn uitgerust met een noodoproepsysteem, wanneer je in nood verkeert komt er snel professionele verpleegkundige ondersteuning. Je dient ... niets extra te betalen als je geen gebruik maakt van de diensten.

Op de 4de verdieping is er een gemeenschappelijke ruimte waar U gezellig samen kan kaarten, koken, ... foto van het terras en de gemeenschappelijke ruimte staan tussen de foto's.

Ook is er een mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse beveiligde autostaanplaats, deze is toegankelijk met een automatische poort. Vraagprijs = 26.000 euro Excl kosten. Er is tevens een private kelderberging voorzien in de prijs.

Heeft U verdere interesse? Of wenst U meer info? Aarzel dan niet en contacteer ons op het nummer 050/70 34 35
In deze groep van assisentiewoningen Curaremos werd vzw Curando aangesteld als beheersinstantie.
Zie voor meer info op de link: https://www.curando.be/diensten/assistentiewoningen/curaremos
Lees meer Verberg